Μανώλης Λιδάκης & Γιάννης Κότσιρας αναβάλλουν για μία εβδομάδα την προγραμματισμένη έναρξη των εμφανίσεών τους στο «Levare Music Theatre».

Το «Levare Music Theatre» μας ενημερώνει με ανακοίνωσή του ότι η έναρξη των εμφανίσεων του Μανώλη Λιδάκη και του Γιάννη Κότσιρα, μετατίθεται για το Σάββατο 8 Νοεμβρίου.

Με το παρακάτω προσωπικό σημείωμα οι καλλιτέχνες, εξηγούν τους λόγους:

«Παρά το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε να παρευρεθείτε στις πρώτες μας παραστάσεις, σας ζητάμε συγνώμη, αλλά θα πρέπει να αναβάλλουμε την πρεμιέρα μας κατά μία εβδομάδα, καθώς δεν αισθανόμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι.

.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η απόφασή μας, μας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση, επειδή ο καθένας μας από την προσωπική του μεριά, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν απόλυτα ειλικρινής απέναντί σας, δεν θα μπορούσαμε παρά να κάνουμε το ίδιο και τώρα και να μην σας πούμε κάτι τυπικό ή αόριστο.

.

Το ενδιαφέρον σας είναι τόσο μεγάλο, που η ευθύνη που νοιώθουμε γι αυτό που θα σας παρουσιάσουμε είναι πολύ μεγάλη για να μην είμαστε απολύτως σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ευελπιστούμε στην κατανόησή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 8 Νοεμβρίου.»

.

Μανώλης/ Γιάννης

ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΙΔΑΚΗΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ
Από Σάββατο 8 Νοεμβρίου
και κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι

Περισσότερα: Ο Γιάννης Κότσιρας & ο Μανώλης Λιδάκης στο «LEVARE Music Theater»

LEVARE Music Theater
Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση
(είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Τηλ. 210 3412622

Αφήστε το σχόλιό σας