Ο Μανώλης Λιδάκης επιστρέφει δισκογραφικά.

Με ένα ερωτικό τραγούδι με τίτλο «Για Να ‘Χω Λόγο Να Υπάρχω», ο Μανώλης Λιδάκης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Oxygen και μας προϊδεάζει για το επερχόμενο άλμπουμ του.

Ο καταξιωμένος ερμηνευτής συναντιέται μουσικά με έναν από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες της νέας γενιάς, τον Χρυσόστομο Καραντωνίου και τον εξαίρετο στιχουργό Κώστα Φασουλά, με τους οποίους έχει συμπράξει και στο παρελθόν σε αγαπημένα κομμάτια.

Η τριάδα παρουσιάζει έναν κύκλο τραγουδιών που θα κυκλοφορήσει σύντομα, υπό τον τίτλο «Να Σε Πηγαίνω, Όπου Με Πας».

Το «Για Να ‘Χω Λόγο Να Υπάρχω», ένα «φρέσκο» καλό λαϊκό τραγούδι, είναι το πρώτο single από αυτό το δισκογραφικό έργο, με τη ζεστή και μελωδική φωνή του Μανώλη Λιδάκη να «μιλάει» αμέσως στις καρδιές μας.

Ο Μανώλης Λιδάκης μας ταξιδεύει για άλλη μια φορά με το δικό του, μοναδικά μελωδικό, τρόπο, σε μουσικούς τόπους γνώριμους κι αγαπημένους.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

Πρόσφατα, ο Μανώλης Λιδάκης συνέπραξε ξανά με το Χρυσόστομο Καραντωνίου, έναν από τους πιο ταλαντούχους συνθέτες της νέας γενιάς και δεξιοτέχνη κιθαρίστα.

Ο γνωστός ερμηνευτής συμμετείχε στο νέο δίσκο «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» του Χρυσόστομου Καραντωνίου μαζί του Νίκου Μωραΐτη, που κυκλοφορεί επίσης από την Panik Oxygen, ερμηνεύοντας το τραγούδι «Καινούργιος Θεός».

 

Αφήστε το σχόλιό σας