Σε μία «Πρώτη φορά από τα παλιά» θα συναντηθούν Μανώλης Φάμελλος και Στάθης Δρογώσης στο χώρο του «BABEL Πυρήνας Τέχνης».

Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης, δύο τραγουδοποιοί – φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, αφηγούνται και μοιράζονται ξανά τραγούδια που φαντάστηκαν (δικά τους και ξένα).

Η όλο και πιο ελλειμματική τους μνήμη, η ανακύκλωση των λαθών και η διαρκής διάψευση των μεγάλων προσδοκιών (που ποιος ξέρει γιατί έτρεφαν) δημιουργεί τη σεναριακή βάση αυτής της παράστασης.

Μέσα στο κενό όλα γίνονται για πρώτη φορά κι ας έχουν συμβεί χιλιάδες φορές στο παρελθόν… Το σχήμα άλλοτε αυστηρώς ακουστικό και άλλοτε με τη διακριτική βοήθεια της ηλεκτροδυναμικής ευδοκιμεί τις όλο και πιο μακριές νύχτες που έρχονται είτε με, είτε χωρίς φεγγάρι…

O Στάθης Δρογώσης προσκαλεί
σε μία αλλιώτικη «Εκδρομή Με Τ’ Αμάξι»

Στάθης Δρογώσης - Εκδρομή Με Τ' Αμάξι - Hit Channel

Στην πράξη τώρα τα πράγματα είναι απλά:  Ο Μανώλης Φάμελλος παίζει κιθάρα, μαντολίνο, φυσαρμόνικα και κρυφτό. Ο Στάθης Δρογώσης παίζει πιάνο, ακκρντεόν και σκάκι.

Επίσης βέβαια τραγουδούν (με τον τρόπο του ο καθένας), άλλοτε συμπληρωματικά κι άλλοτε ανταγωνιστικά, μπαίνοντας ο ένας μέσα στη σκιά του άλλου με το θράσος της συνάφειας. Ο αγώνας αμφίρροπος αλλά στο τέλος κερδίζει πάντα ο καλύτερος, δηλαδή η μουσική.

Συμμετέχει πολυμελής ορχήστρα φάντασμα.

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 22:00 στο «BABEL Πυρήνας Τέχνης» (Βασιλίσσης Σοφίας 87, Μαρούσι).

Ο Μανώλης Φάμελλος σε «Δυο Κομμάτια» με νέο τραγούδι

Μανώλης Φάμελλος - Manolis Famellos - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας