Μανώλης Φάμελλος και Στάθης Δρογώσης επιστρέφουν στο «Σταυρό του Νότου».

Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης, δύο συμφυείς – όπως φαντάζουν πλέον – καλλιτέχνες, ανεβαίνουν με ορμή στο club του «Σταυρού του Νότου» για τέσσερις βραδιές.

Θαυματοποιοί αλλά και θαυματουργοί (οξυδερκείς μουσικοσυνθέτεςστιχουργοί), ταχυδακτυλουργοί (επιδέξιοι οργανοπαίχτες) και εν γένει μάγοι (αξιόλογοι ερμηνευτές) ανακαλούν στη μνήμη τους το κοινό ντεμπούτο τους στο ΣτΝ προ δεκαπενταετίας.

Έκτοτε πολλά άλλαξαν και πολλά έμειναν ίδια αλλάζοντας μόνο όψη.

Με την ίδια άσβεστη όρεξη οι μάχιμοι Μανώλης Φάμελλος και Στάθης Δρογώσης θα βρεθούν στο «Σταυρό του Νότου» για να αναθεματίσουν παλιές επιλογές, να δώσουν μορφή στα ατοπήματα και να «ξεδώσουν» με όλη τους την ενέργεια προς χάριν μίας γερά θεμελιωμένης φιλίας και μίας ακλόνητης συνεργασίας.

Η προσωπική δισκογραφία τους είναι ο αναπόσπαστος συνδετικός κρίκος των παραστάσεων με τους θαμώνες, με αιχμή του δόρατος τους νέους δίσκους «Γύρω Απ’ Τον Ήλιο» («Μια Θέση Στο Τρένο», «Ένα Φιλί Από Δυόσμο») και «Το Κόκκινο Τετράδιο» («Όπως Στην Αρχή», «Πλατεία Ναυαρίνου»).

Τη δόξα θα προσπαθήσουν να… «κλέψουν» ο Οδυσσέας Τσάκαλος και ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης. Παρομοίως ερμηνευτές και μουσικοί με ξεχωριστή πορεία στο χώρο.

Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης θα τραγουδούν στο club του «Σταυρού του Νότου» για τέσσερα Σάββατα: Στις 27 Φεβρουαρίου και στις 5, 12, 19 Μαρτίου.

Αφήστε το σχόλιό σας