Στην «Εποχή Των Σκουπιδιών» υπάρχει πάντα ο Μανώλης Φάμελλος που θα αφουγκραστεί τον αληθινό κόσμο, σε μία αδιάψευστη μαρτυρία που κατατίθεται με νότες και στίχους.

Ο Μανώλης Φάμελλος επανεμφανίζεται έπειτα από πολύμηνη απουσία, βάζοντας πλώρη για τη νέα δισκογραφική δουλειά του.

Πριν μερικό καιρό, ο γνωστός ερμηνευτής και τραγουδοποιός συμπορεύθηκε με τον Πάνο Μουζουράκη σε ένα μοναδικό ταξίδι μουσικής και δημιουργικής ανταλλαγής, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το έργο των συνθέσεων και των στίχων στο καινούριο άλμπουμ του τελευταίου, με τίτλο «Μονόλογος Για Δυο».

Πρόσφατα, συνέδραμε στο πολυσυλλεκτικό και συνάμα επετειακό δίσκο «18+» του Στάθη Δρογώση, ερμηνεύοντας μαζί του ένα ξεχωριστό ντουέτο με το «Άλλη Γη».

«Πες μου αν ακούς το τραγούδι των ναυαγών»

«Η Εποχή Των Σκουπιδιών» είναι προοίμιο της ομότιτλης δισκογραφικής δουλειάς του Μανώλη Φάμελλου, η οποία θα γίνει πράξη λίαν συντόμως για να διαδεχθεί το άλμπουμ «Γύρω Απ’ Τον Ήλιο», το οποίο μας χάρισε μεταξύ άλλων το «Μια Θέση Στο Τρένο» και μία υπέροχη συμμαχία με τη Νατάσα Μποφίλιου στο αγαπημένο «Ένα Φιλί Από Δυόσμο».

Για τον ανυποψίαστο ακροατή είναι σκόπιμο να διευκρινιστεί πως κάθε πιθανή αναφορά των στίχων από την «Εποχή Των Σκουπιδιών» στην όποια επικαιρότητα είναι εντελώς… συμπτωματική. Άρα κάθε προσπάθεια σύνδεσης με την τρέχουσα πραγματικότητα θα ήταν επικίνδυνα παραπλανητική.

Ο Μανώλης Φάμελλος διατηρεί τον ιδιάζων τρόπο με τον οποίο εκφράζεται καλλιτεχνικά τα 19 έτη που δραστηριοποιείται στο δισκογραφικό τοπίο, συνδυάζοντας αιθέριες μελωδίες με τον προβληματισμό που προκύπτει μέσα από στίχους με σαφή λόγο ύπαρξης.

«Η Εποχή Των Σκουπιδιών» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Η μουσική και οι στίχοι είναι δημιουργία του καλλιτέχνη, ενώ την επιμέλεια παραγωγής είχαν οι Δραμαμίνη. Την ενορχήστρωση φρόντισαν από κοινού οι Δραμαμίνη, ο Μανώλης Φάμελλoς και ο Βαγγέλης Μαρκαντώνης.

Ο Μανώλης Φάμελλος χωρίζεται σε «Δυο Κομμάτια»

Μανώλης Φάμελλος - Manolis Famellos - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας