Με ένα νέο σχήμα σε πλήρη ανάπτυξη, ο Μανώλης Φάμελλος ανεβαίνει στη σκηνή του «Σταυρού του Νότου Plus».

Ο Απρίλης είναι ο σκληρότερος μήνας όπως λέει και ο ποιητής, αλλά ο Μανώλης Φάμελλος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει στην πράξη όσο κι αν ο αγώνας φαντάζει (ως συνήθως) απελπιστικά άνισος.

Άλλωστε μονάχα στα σημεία μπορούμε να νικήσουμε την ματαιότητα.

Απέναντι στην μελαγχολία των καιρών λοιπόν και τις βασανιστικές αλλεργίες της άνοιξης, επιστρέφει με έναν νέο δίσκο , την «Εποχή των Σκουπιδιών», σε έναν ήχο ηλεκτρικό, γνώριμο αλλά και πρωτάκουστο.

Με ένα νέο σχήμα σε πλήρη ανάπτυξη θα ανεβεί στην σκηνή του «Σταύρου του Νότου Plus» για δύο βραδιές, την Πέμπτη 19 και την Τετάρτη 25 Απριλίου.

Γνωστοί και φίλοι του, επαγγελματίες της μουσικής πρόκειται να συνδράμουν, αυτήν την φορά όμως με την ιδιότητα του ερασιτέχνη.

Πολλές εικόνες και στιγμιότυπα θα καταγράφουν, στιγμές με λάμψη ή χωρίς, χαμόγελα που θα φωτίσουν και θα σβήσουν. Αλλά ας μην γελιόμαστε, αν μείνει κάτι τελικά από όλα αυτά, θα βρίσκεται έξω από την εικόνα. Ή κάπου σε μια ρωγμή στο κάδρο, στην σκηνή όπου το αληθινό ταξίδι συνεχίζεται.

«Η Εποχή Των Σκουπιδιών» είναι ο δωδέκατος δίσκος του Μανώλη Φάμελλου, ο οποίος κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal και περιέχει δώδεκα νέα τραγούδια.

Η κεντρική ιδέα έρχεται από ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, διατρέχει ένα μάλλον αμφιλεγόμενο παρελθόν, για να σκορπίσει σαν στάχτη, τέλος μέσα στο αχόρταγο παρόν.

Αφήστε το σχόλιό σας