Ο Μανώλης Φάμελλος για μία «Δευτέρα Παρουσίαση» στο «Σταυρό του Νότου»

-

Ο Μανώλης Φάμελλος θα ανέβει στη σκηνή του club του «Σταυρού του Νότου».

Επειδή (όπως έλεγε και ο μέγας φιλόσοφος) μονάχα η επανάληψη προσφέρει την γνήσια αποκαλυπτική εμπειρία και όπως θα προσθέταμε εμείς, ο αγώνας ενάντια στην ματαιότητα είναι διαρκής (όπως και η γόνιμη μελαγχολία των καιρών), ο Μανώλης Φάμελλος επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις μαζί με τους ανέμους και τις τύψεις του φθινοπώρου για μία «Δευτέρα Παρουσίαση».

Ο νέος δίσκος του «Η Εποχή Των Σκουπιδιών» είναι ένα στοίχημα διαρκείας σε ήχο ηλεκτρικό, γνώριμο αλλά και πρωτάκουστο.

Με ένα νέο σχήμα δοκιμασμένο πια σε πλήρη ανάπτυξη θα ανέβει στη σκηνή του club του «Σταυρού του Νότου» για μία και μοναχική βραδιά την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Και πάλι, και φίλοι του – επαγγελματίες της μουσικής πρόκειται να συνδράμουν, ως συνήθως με την ιδιότητα του ερασιτέχνη. Και ξανά εικόνες και απρόσμενα στιγμιότυπα θα καταγράφουν, στιγμές με λάμψη ή χωρίς, χαμόγελα που θα φωτίσουν και θα σβήσουν.

Για να μη γελιόμαστε όμως, αν μείνει κάτι τελικά από όλα αυτά, θα βρίσκεται έξω από την εικόνα. Ή κάπου σε μία ρωγμή στο κάδρο, στην σκηνή, στο ανοιχτό πεδίο όπου συνεχίζουμε το αληθινό ταξίδι. Εκεί όπου καμία συσκευή δεν μπορεί να μας αιχμαλωτίσει…

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Αλέκος Βουλγαράκης στις κιθάρες, Στέφανος Δανιηλίδης σε πλήκτρα, ακορντεόν και φωνητικά, Βαγγέλης Κατσαρέλης στην τρομπέτα, Βαγγέλης Μαρκαντώνης σε μπάσο και φωνητικά και Θάνος Μιχαηλίδης στα τύμπανα.

 

Αφήστε το σχόλιό σας