Η οικογένεια της Taylor Swift δεχόταν τρομακτικές απειλές και παρακολουθούταν συνεχώς από ένα μανιακό.

Ένας μανιακός άνδρας (και σίγουρα όχι θαυμαστής) έστελνε ιδιαίτερα ενοχλητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πατέρα της Taylor Swift, απειλώντας να σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια.

Το «TMZ» αναφέρει τώρα ότι ένας άνδρας με το όνομα Frank Andrew Hoover έστελνε διαρκώς emails με το συγκεκριμένο εκφοβιστικό περιεχόμενο στον πατέρα της τραγουδίστριας, τον Scott Swift, από τον Μάιο του 2016 έως τον Οκτώβριο του 2016.

Το κατηγορητήριο έχει έκταση 122(!) σελίδες και περιέχει όλες τις φρικιαστικές απειλές:

«Αποφασίστηκε ότι πρόκειται να τελειώσουμε όλους τους Swifts σε μία ημέρα, επειδή δεν μπορώ να αντέξω αυτόν τον ιό που εξάπλωσε η κόρη σας», έγραφε ένα από τα τρομακτικά μηνύματα.

«Η κακή οικογένεια των διαβόλων: Scott, Austin, Taylor, Andrew», χαρακτήριζε ο κατηγορούμενος την Taylor Swift, τον πατέρα, τη μητέρα και τον αδελφό της, ενώ η σοκαριστική υπογραφή του ήταν: «Με εκτίμηση, ο τελικός πραγματικός υιός του Θεού».

«Αυτό το κομμάτι δεν είναι αστείο και γι’ αυτό ο θεός πρόκειται να σας κάψει όλους μέσα στην έρημο για εμένα», έγραφε σκορπώντας τρόμο. Σε άλλη μία περίπτωση ήταν πιο λιτός και περιεκτικός: «Πήγαινε στο διάολο, Swift».

Ο Hoover συνελήφθη όταν ήταν στο Τέξας το 2016, επειδή παραβίασε ασφαλιστικά μέτρα που φέρεται να είχε παραγγείλει η 28χρονη τραγουδίστρια. Εκείνο το βράδυ, την ακολούθησε μέχρι το αεροδρόμιο και απάντησε στους άνδρες ασφαλείας ότι ήθελε «ενδεχομένως να συνοδεύει την Taylor όπου και αν πηγαίνει».

Δυστυχώς, η Taylor Swift έχει αρχίσει να συνηθίζει σε καταστάσεις του είδους.

Την προηγούμενη χρονιά, ένας άνδρας κατασκόπευε το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη επί τρεις μήνες, με την ελπίδα να τη συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο. Φυσικά συνελήφθη. Το 2014, η Αμερικανίδα pop star κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον ενός άλλου άνδρα που ονομαζόταν Timothy Sweet, ο οποίος είχε πείσει τον εαυτό του ότι θα τον… παντρεύονταν και θα ζούσαν μαζί στο Μπέβερλι Χιλς.

Η Taylor Swift είναι το «Πρόσωπο της Χρονιάς»

Taylor Swift - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας