Το νέο τραγούδι της Μαλού έρχεται σε «Ώρες Αιχμής»

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Με την προσωπική σφραγίδα της Μαλού έρχεται στα ραδιόφωνα το τραγούδι «Ώρες Αιχμής».

Η Μαλού επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Ώρες Αιχμής» παράλληλα με την κυκλοφορία της πρώτης και ιδιαίτερα πολυαναμενόμενης δισκογραφικής δουλειάς της.

Η πιο φρέσκια και δροσερή ύπαρξη του ελληνικού πενταγράμμου κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ της, το οποίο θα φέρει τον τίτλο «Ώρες Αιχμής» και την ετικέτα της Cobalt Music.

Στο άλμπουμ περιλαμβάνονται οκτώ νέα τραγούδια όπως επίσης και όλες οι μεγάλες επιτυχίες της Μαλού που άφησαν το αποτύπωμά τους και συγκέντρωσαν δεκάδες εκατομμύρια προβολών στο YouTube: Το «Μια Φορά Στο Τόσο», το «Τους Είπες Πως», το «Δες Με», το «Ώρα Να Γυρίσεις», το «Ποια Ζωή» και το «Άτακτο Παιδί».

Ώριμη και ορεξάτη όσο ποτέ, η Μαλού θα ξετυλίξει στο νέο τραγούδι «Ώρες Αιχμής» μία πλευρά του ταλέντου της που δεν είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το ίδιο καλά όσο τις υπέροχες ερμηνείες της, που ήταν άλλοτε αέρινες και τρυφερές και άλλοτε δυναμικές γεμάτες συναισθήματα.

Μετά τις συνεργασίες της με καταξιωμένους δημιουργούς όπως οι Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Σαμπάνης, Θάνος Παπανικολάου, Ελένη Γιαννατσούλια και άλλους, η Μαλού υπογράφει για πρώτη φορά τη μουσική και τους στίχους ενός δικού της τραγουδιού.

Το πρώτο δείγμα προμηνύει ένα μοναδικό αποτέλεσμα με την προσωπική σφραγίδα της Μαλού.

Το νέο single «Ώρες Αιχμής» έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση ανά επιλεγμένες ραδιοφωνικές συχνότητες της επικρατείας από τη Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Τα υπόλοιπα καινούργια τραγούδια από το ομότιτλο άλμπουμ της Μαλού θα δημοσιεύονται σταδιακά στο κανάλι της Cobalt Music στο YouTube από το Σάββατο 16 Μαρτίου μέχρι την Δευτέρα 18 Μαρτίου.

 

Αφήστε το σχόλιό σας