Με μία σύνθεση του Γιώργου Σαμπάνη είναι… ώρα να γυρίσει στις επάλξεις η Μαλού.

Μαλού, είναι «Ώρα Να Γυρίσεις» με καινούριο τραγούδι!

Η πιο δροσερή και ελπιδοφόρα ύπαρξη της ελληνικής δισκογραφίας έχει προλάβει να μας καθηλώσει στο ρυθμό των τεράστιων επιτυχιών της που έχουν γίνει αποδέκτες δεκάδων εκατομμυρίων προβολών, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες για τη φρέσκια πνοή που μπορεί να φέρει στο προσκήνιο.

Με το «Μια Φορά Στο Τόσο» σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια και το «Τους Είπες Πως» σε μουσική Μελίνας Μακρή – Franki Louvari και σε στίχους Σοφίας Παπαβασιλείου, η νεαρή τραγουδίστρια ακούστηκε σε κάθε γωνία της χώρας για να αποσπάσει αθροιστικά περίπου 44 εκατομμύρια προβολές.

Στην τελευταία κυκλοφορία της, η Μαλού πρότεινε ένα τραγούδι πλημμυρισμένο από δυναμισμό και πυγμή. Το «Δες Με» σε μουσική – στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Ώρα να γυρίσεις

Αυτή την περίοδο, η Μαλoύ ολοκληρώνει εμφανίσεις πλάι στο Γιώργο Σαμπάνη στο λαμπερό χώρο «Acro». Η συνεργασία τους επί σκηνής βρίσκει έδαφος και σε μία ξεχωριστή δισκογραφική συνεύρεση που ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί.

Ο πιο ταλαντούχος τραγουδιστής και τραγουδοποιός της νέας γενιάς δίνει τη σύνθεση, η εξαίρετη πένα της Ελένης Γιαννατσούλια τους στίχους και η Μαλού την υπέροχη φωνή της σε άλλο ένα μουσικό ταξίδι που θα συναρπάσει.

Ανανεωμένη και με καλοκαιρινή διάθεση που ολοφάνερα αναβλύζει, η Μαλού παρασύρει σε «άγριες θάλασσες» με ατού το καινούριο τραγούδι της με τίτλο «Ώρα Να Γυρίσεις».

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Μαλού - «Ώρα Να Γυρίσεις» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Ένα σ’ αγαπώ
Που το κάθε γράμμα εννοεί
Σ’ ένα χάος είναι το σκοινί που ισορροπώ
Ένα σ’ αγαπώ Αν στα χείλη το ’χεις πώς αργεί
Λάβα στο κορμί μου να χυθεί
Πάλι να καώ, για ν’ αναστηθώ

Άγριες θάλασσες οι μέρες μακριά σου
Μου ’λειψες, πώς να στο πω

Ώρα να γυρίσεις
Δε με ζουν οι αναμνήσεις
Ώρα να γυρίσεις
Με φιλιά να μ’ αφοπλίσεις
Κι όταν μ’ αγκαλιάσεις
Τις πληγές να ησυχάσεις
Πρόσεχε, μάτια μου
Σαν καθρέφτη μη με σπάσεις

Ένα σ’ αγαπώ
Στις ερήμους πέφτει σαν βροχή
Είναι προσδοκία και ευχή που αποσιωπώ
Ένα σ’ αγαπώ
Πες, να γίνει ο κόσμος φωτεινός
Έλα, γίνε πάλι ουρανός
Για να ακουμπώ, αν παραπατώ

Αφήστε το σχόλιό σας