Μαλού: «Ώρα Να Γυρίσεις» με το πιο καλοκαιρινό video clip

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Η αέρινη Μαλού ντύνει με εικόνα τη νέα επιτυχία της «Ώρα Να Γυρίσεις» που ήρθε για να δώσει συνέχεια στη δυναμική πορεία της.

Ήταν η ώρα της να γυρίσει! Η Μαλού, το δροσερό και φρέσκο κορίτσι με την υπέροχη φωνή, έχει κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη.

Το κορίτσι – φαινόμενο του ελληνικού YouTube, με ασύγκριτα πολλά εκατομμύρια views στα τρία προηγούμενα singles «Τους Είπες Πως», «Μια Φορά Στο Τόσο» και «Δες Με», κυκλοφόρησε πρόσφατα το τραγούδι που περίμεναν πώς και πώς μήνες τώρα οι θαυμαστές της, το νέο της single «Ώρα Να Γυρίσεις»!

Το «Ώρα Να Γυρίσεις», γραμμένο από το δημιουργό των μεγάλων σύγχρονων επιτυχιών Γιώργο Σαμπάνη και τη στιχουργό του ασυμβίβαστου έρωτα Ελένη Γιαννατσούλια, είναι ένας ύμνος στο μεγάλο έρωτα που δεν αντέχει άλλο τους εγωισμούς, την απουσία, τα «διαλείμματα», τα break.

Η Μαλού επισκέφθηκε τα γραφικά τοπία της Νάξου όπου με τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου οπτικοποίησε το «Ώρα Να Γυρίσεις» για να γεμίσει τις οθόνες μας με καλοκαιρινά χρώματα και πανέμορφες εικόνες, κάνοντάς μας να αισθανθούμε τον κυκλαδίτικο αέρα στο πρόσωπό μας.

Σύμφωνα με το σενάριο του video clip, η Μαλού περιμένει τον αγαπημένο της να επιστρέψει από τη θάλασσα, που της τον έχει κλέψει. Είναι ένα δυναμικό και ευαίσθητο, μοντέρνο κορίτσι που δεν κρύβει ότι λαχταρά να ξανασμίξει με τον αγαπημένο της και του το φωνάζει με όλους τους τρόπους: «Ώρα Να Γυρίσεις»!

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Μαλού - «Ώρα Να Γυρίσεις» (Στίχοι - Stixoi - Lyrics)

Ένα σ’ αγαπώ
Που το κάθε γράμμα εννοεί
Σ’ ένα χάος είναι το σκοινί που ισορροπώ
Ένα σ’ αγαπώ Αν στα χείλη το ’χεις πώς αργεί
Λάβα στο κορμί μου να χυθεί
Πάλι να καώ, για ν’ αναστηθώ

Άγριες θάλασσες οι μέρες μακριά σου
Μου ’λειψες, πώς να στο πω

Ώρα να γυρίσεις
Δε με ζουν οι αναμνήσεις
Ώρα να γυρίσεις
Με φιλιά να μ’ αφοπλίσεις
Κι όταν μ’ αγκαλιάσεις
Τις πληγές να ησυχάσεις
Πρόσεχε, μάτια μου
Σαν καθρέφτη μη με σπάσεις

Ένα σ’ αγαπώ
Στις ερήμους πέφτει σαν βροχή
Είναι προσδοκία και ευχή που αποσιωπώ
Ένα σ’ αγαπώ
Πες, να γίνει ο κόσμος φωτεινός
Έλα, γίνε πάλι ουρανός
Για να ακουμπώ, αν παραπατώ

Αφήστε το σχόλιό σας