Η νέα επιτυχία της Μαλού, «Ώρα Να Γυρίσεις», ανανεώνεται με ένα ολοκαίνουριο remix.

Ήταν η ώρα της να γυρίσει! Η Μαλού, το δροσερό και φρέσκο κορίτσι με την υπέροχη φωνή, έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό το νέο της τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη.

Το κορίτσι – φαινόμενο του ελληνικού YouTube, με ασύγκριτα πολλά εκατομμύρια views στα τρία προηγούμενα singles «Τους Είπες Πως», «Μια Φορά Στο Τόσο» και «Δες Με», επέστρεψε δριμύτερη με το τραγούδι που περιμέναμε πώς και πώς μήνες τώρα να ακούσουμε από αυτήν, το νέο της single «Ώρα Να Γυρίσεις».

Το «Ώρα Να Γυρίσεις», γραμμένο από το δημιουργό των μεγάλων σύγχρονων επιτυχιών Γιώργο Σαμπάνη και τη στιχουργό του ασυμβίβαστου έρωτα Ελένη Γιαννατσούλια, είναι ένας ύμνος στον μεγάλο έρωτα που δεν αντέχει άλλο τους εγωισμούς, την απουσία, τα «διαλείμματα», τα break. Ένα δυναμικό και ευαίσθητο, μοντέρνο κορίτσι δεν κρύβει ότι λαχταρά να ξανασμίξει με τον αγαπημένο της και του το φωνάζει με όλους τους τρόπους.

Ενώ το «Ώρα Να Γυρίσεις» φλερτάρει με την είσοδο στην κορυφαία εικοσάδα του ελληνικού Airplay Chart, ανανεώνεται και συστήνεται ξανά μέσω ενός εντελώς καλοκαιρινού remix που ανέλαβαν οι ειδικοί στον τομέα αυτό, DeeJay Paris και Harry V.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Δείτε επίσης:
«Ώρα Να Γυρίσεις» με το πιο καλοκαιρινό video clip από τη Μαλού

Μαλού - Ώρα Να Γυρίσεις (video clip) - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας