Με το Γιώργο Σαμπάνη και τις συνθέσεις του αναμένεται να συμμαχήσει στο νέο τραγούδι της η Μαλού.

Η Μαλού καταστρώνει τη δισκογραφική της επάνοδο.

Στο στούντιο βρίσκεται τις ημέρες αυτές η νεαρή τραγουδίστρια, προκειμένου να ηχογραφήσει το επόμενο τραγούδι που θα παρουσιάσει στους ακροατές.

Το δροσερό κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας έχει αφήσει το σημάδι του με επιτυχίες που αγαπήθηκαν, πολύ-τραγουδήθηκαν και έγιναν αποδέκτες δεκάδων εκατομμυρίων προβολών.

Το «Μια Φορά Στο Τόσο» σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους Ελένης Γιαννατσούλια μετρά πάνω από 18,5 εκατομμύρια «χτυπήματα», ενώ με το «Τους Είπες Πως» σε μουσική Μελίνας Μακρή – Franki Louvari και σε στίχους Σοφίας Παπαβασιλείου η Μαλού ακούστηκε δυνατά για να ξεπεράσει τα 24 εκατομμύρια προβολών.

Στην τελευταία κυκλοφορία της, η Μαλού πρότεινε ένα τραγούδι πλημμυρισμένο από δυναμισμό και πάθος. Το «Δες Με» σε μουσική – στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Όσον αφορά στις ζωντανές εμφανίσεις της, η Μαλού βρίσκεται σταθερά πλάι στο Γιώργο Σαμπάνη στο «Acro», την απόλυτη live clubbing επιλογή στη νυχτερινή Αθήνα τα τελευταία χρόνια.

Από τη σκηνή στο στούντιο

Η συνεργασία τους στον ίδιο χώρο επεκτείνεται και σε μία απρόσμενη δισκογραφική συνεύρεση, τον καρπό της οποίας περιμένουμε να ακούσουμε με ενδιαφέρον.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι εξίσου γνωστός για το ερμηνευτικό ταλέντο αλλά και για τη μεγάλη δεξιοτεχνία που διαθέτει στη σύνθεση. Πάντοτε σε δημιουργικό οίστρο, αποτελεί πλέον έναν από τους μεγαλύτερους τροφοδότες και στυλοβάτες της ελληνικής δισκογραφίας και ειδικότερα του λαϊκού τραγουδιού.

Εκτός από τα τραγούδια που ερμηνεύει ο ίδιος, ο καλλιτέχνης υπογράφει μουσικά και μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες αυτού του καιρού (λ.χ. «Είναι Κάτι Λαϊκά», «Δε Γουστάρω», «Άσ’ Τα Όλα Κι Έλα», «Ανήσυχος Καιρός» κ.ά.), όπως και γενικότερα των τελευταίων ετών («Λένε», «Από Αστέρι Σε Αστέρι», «Τέρμα», «Δε Με Παίρνει», «Έλα Πίσω Στη Θέση Σου» και δεκάδες άλλα τραγούδια).

Όπως αποκάλυψε με μία ανάρτηση από τη στιγμή της δημιουργίας, η Μαλού βρίσκει συμπαραστάτη στο νέο της δισκογραφικό εγχείρημα το Γιώργο Σαμπάνη και το αστείρευτο ταλέντο του, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με τη λεζάντα:

«Στο στούντιο με τον Γιώργο Σαμπάνη… και σκάω από την ανυπομονησία μου!»

 

Δείτε επίσης:
Ο Γιώργος Μαζωνάκης τραγουδά το «Μια Φορά Στο Τόσο» της Μαλού

Γιώργος Μαζωνάκης - Μαλού Κυριακοπούλου - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας