Ένα μεγάλο μουσικό περίπατο «Απ’ τα καινούρια στα παλιά κι ανάποδα» θα κάνει με γνωστές, αγαπημένες μελωδίες ο Μάκης Σεβίλογλου.

Ο Μάκης Σεβίλογλου, στους πιο ανάποδους καιρούς, για δύο μοναδικές βραδιές, τις Πέμπτες 23 και 30 Μαρτίου θα μας παρασύρει σε ένα μουσικό πρόγραμμα με τίτλο, δανεισμένο από την καινούρια του δισκογραφική δουλειά, «Ανάποδη Ψυχή».

Στο μουσικό του ταξίδι στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» ο Μάκης Σεβίλογλου θα μας θυμίσει τραγούδια από τους προσωπικούς του δίσκους, «Γλυκό Μεθύσι», «Άγκυρες», «Παράθυρο Ανοιχτό» και θα φθάσει στο σήμερα και στην καινούρια του δισκογραφική δουλειά, «Ανάποδη Ψυχή», στην οποία συμμετέχουν ο Βασίλης Καρράς, ο Σόλων Λέκκας κι η Χρύσα Μωραΐτη.

Θα ακούσουμε τραγούδια που γνωρίσαμε από τον ίδιο, αλλά και από τις συνεργασίες του με τη Χάρις Αλεξίου, το Δημήτρη Μητροπάνο, την Πίτσα Παπαδοπούλου, το Βασίλη Καρρά και άλλους καθώς και ανέκδοτα τραγούδια.

Γνωστές, αγαπημένες μελωδίες, άλλων δημιουργών της ελληνικής μουσικής σκηνής, κάνοντας ένα μεγάλο μουσικό περίπατο, «Απ’ τα καινούρια στα παλιά κι ανάποδα».

Ο Μάκης Σεβίλογλου παρέα με τους Δημήτρη Λάππα στις κιθάρες και στο μπουζούκι, Θάνο Σταυρίδη στο ακορντεόν, Μάριο Μακρή στην ακουστική κιθάρα, Δημήτρη Κίτσιο στο κοντραμπάσο, μας προσκαλούν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια, να τραγουδήσουμε, ν’ αγκαλιαστούμε, να αφεθούμε σε μελωδίες και ρυθμούς, και γιατί όχι, να χορέψουμε.

Πληροφορίες

Μάκης Σεβίλογλου
«Ανάποδη Ψυχή»
Πέμπτες 23 και 30 Μαρτίου

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Τηλ.: 210 9315600

Ώρα έναρξης: 22:30

12 ευρώ με μπύρα ή κρασί
14 ευρώ με ποτό
40 ευρώ φιάλη κρασί | 2 άτομα
80 ευρώ φιάλη αλκοόλ |4 άτομα

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, 11876
Και σε όλα τα καταστήματα: Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης & στο αθηνόραμα.gr

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας