Οι φήμες είχαν ξεκινήσει από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού για αποχώρηση του Μάκη Πουνέντη από τον όμιλο του Αμαρουσίου, φήμες οι οποίες έδειχναν να μην ευοδώνουν.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έβγαιναν στις αρχές του καλοκαιριού στον αέρα, το συμβόλαιο του Μάκη Πουνέντη με τον όμιλο ΑΝΤ1 έληγε το Σεπτέμβριο, και ο ίδιος θα ζητούσε άδεια από εκείνη τη στιγμή έως τη λήξη του.

Η νέα σεζόν έφτασε και ο Μάκης Πουνέντης έστω και με μία μικρή καθυστέρηση σε σχέση με το υπόλοιπο πρόγραμμα του Ρυθμού, ξεκίνησε κανονικά τη ραδιοφωνική εκπομπή του με τη Μαρία Ηλιάκη και τη Μαρία Μπεκατώρου.

Τα δεδομένα από ό,τι φαίνεται άλλαξαν ξανά και ο διευθυντής της Heaven Music και του Ρυθμού 94,9, και πρώην διευθυντής του Ant1 97,2, αποχωρεί οριστικά από τον όμιλο.

Ο Μάκης Πουνέντης σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έχει ήδη υπογράψει την παραίτησή του, ενώ ενδιαφέρον από εδώ και στο εξής παρουσιάζουν τα εξής ερωτήματα.

Εάν Μαρία Ηλιάκη και Μαρία Μπεκατώρου συνεχίσουν μόνες στο ραδιοφωνικό πρωινό, ποιος θα είναι ο νέος διευθυντής σε Heaven και Ρυθμό, εάν ο Μάκης Πουνέντης συνεχίσει αλλού και τέλος τι θα γίνει με κάποια μεγάλα ονόματα της δισκογραφικής που ήταν προσωπικές μεταγραφές του.

Αφήστε το σχόλιό σας