Όλα εκείνα που θα ήθελε να πει κάθε ερωτευμένος περιγράφει ο Μάκης Μπερδές στο τραγούδι «Της Ελλάδας Το Χρώμα».

O Μάκης Μπερδές κάνει το ντεμπούτο του στη δισκογραφία με ένα ρυθμικό τραγούδι που συνδυάζει τον έρωτα με το ελληνικό καλοκαίρι και έχει τον τίτλο «Της Ελλάδας Το Χρώμα».

Ο νεαρός και ταλαντούχος τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός ασχολείται με την μουσική από μικρή ηλικία, γεγονός που δεν προκαλεί εντύπωση καθώς δεχόταν καθημερινά ερεθίσματα από οικογένεια μουσικών.

Άρχισε μαθήματα αρμονίου σε ηλικία 8 ετών και στην πορεία διάλεξε να παρακολουθήσει μαθήματα ακορντεόν, αλλά το πιάνο είναι τελικά το όργανο που τον κέρδισε. Παίζει επίσης κιθάρα και κρουστά. Έχει κάνει σπουδές μουσικής Θεωρίας, Αρμονίας και Σολφέζ.

Μάλιστα, πριν από περίπου δέκα χρόνια διαγωνίστηκε στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Ο Μάκης Μπερδές έγραψε το πρώτο του τραγούδι στην ηλικία των 9 ετών και από τότε η στιχουργική και η σύνθεση αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της μουσικής του κατάρτισης. Ο ίδιος έγραψε τη μουσική στο «Έχει Σήμα Η Καρδιά Μου», ένα από τα τραγούδια του πρόσφατου άλμπουμ της Καίτης Γαρμπή.

Στο δικό τραγούδι με τον τίτλο «Της Ελλάδας Το Χρώμα», ο Μάκης Μπερδές υπογράφει τη μουσική και τους στίχους και με την ερμηνεία του περιγράφει όλα εκείνα που θα ήθελε να πει κάθε ερωτευμένος.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Αφήστε το σχόλιό σας