Το «Give Me Future» έρχεται στο Apple Music το Νοέμβριο

Η μεγάλη συναυλία των Major Lazer το 2016 στην Κούβα γίνεται ντοκιμαντέρ για το Apple Music με τίτλο «Give Me Future» και θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου.

Τον Μάρτιο της περσινής χρονιάς το συγκρότημα έπαιξε δωρεάν στην πρωτεύουσα του νησιού, την πρώτη συναυλία μετά την ανάκτηση των διπλωματικών σχέσεων που υπερασπίστηκε ένθερμα ο Μπαράκ Ομπάμα. Το event συγκέντρωσε έναν απίστευτο αριθμό ανθρώπων, όπως μπορείτε να δείτε στο τρέιλερ στο τέλος του άρθρου.

Το «Give Me Future», ωστόσο, δεν είναι το παραδοσιακό behind the scenes μιας συναυλίας. Μεγάλο μέρος του ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένο στο έργο του band να διαδώσει τη μουσική του σε μια χώρα με μεγάλες δυσκολίες πρόσβασης στο δίκτυο. Στο κλιπ βλέπουμε τη μαρτυρία ενός «πειρατή»: «Μου αρέσει να δίνω στους ανθρώπους πληροφορίες που είναι δύσκολο να αποκτηθούν». Σε μια άλλη σκηνή, μια γυναίκα από την Κούβα λέει τι κάνει όταν ακούει ηλεκτρονική μουσική: «Ζω σε μια πόλη που έχει σταματήσει ο χρόνος, όπου όλα συμβαίνουν αργά. Γι ‘αυτό αγαπώ την ηλεκτρονική μουσική, με κάνει να αισθάνομαι στο κέντρο των πραγμάτων, με κάνει να αισθάνομαι το μέλλον.»

Οι Major Lazer θα κυκλοφορήσουν μαζί με το ντοκιμαντέρ μια συλλογή τραγουδιών με τίτλο Major Lazer Presents: Give Me Future – Music From and Inspired by the Film, που και αυτό θα κυκλοφόρησε επίσης στις 17 Νοεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας