Αρχική Μουσικά Νέα Ελληνική μουσική Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης & Παυλίνα Βουλγαράκη στο «Fix Factory of Sound»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Ζουγανέλης & Παυλίνα Βουλγαράκη στο «Fix Factory of Sound»

-

Δες και αυτά

Στο «Fix Factory of Sound» θα τραγουδήσουν παρέα ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Γιάννης Ζουγανέλης και η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Ο συνδυασμός μιας εξαιρετικής επιλογής τραγουδιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με την ανατρεπτική σάτιρα του Γιάννη Ζουγανέλη και μελωδίες της Παυλίνας Βουλγαράκη που δημιουργούν ταξίδια θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και το «Fix Factory of Sound».

Επικοινωνούν μαζί μας και χαρίζουν άλλοτε συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων. Με τραγούδια που γελάνε, με τραγούδια που σου κλείνουν το μάτι, με τραγούδια που σε βάζουν στην θέση σου και που απολογούνται.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του γούστο, συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του όπως:

«Πεθαίνω Για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ» «Μάτια Δίχως Λογική», «Έλα Ψυχούλα Μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι», «Πόσο Σε Θέλω» κ.ά.

Δείτε επίσης: Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μας ταξιδεύει
στα ακούσματα του νέου δίσκου «Άλλαξαν Πολλά»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους απαράμιλλους Έλληνες καλλιτέχνες με πολυδιάστατη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής και διδάσκαλος παίζει, σατιρίζει & τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο «Ζούγας» (όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι μια και τον αισθάνονται δικό
τους άνθρωπο) εκτός από το επιτυχημένο stand up comedy συγκινεί κι εντυπωσιάζει παίζοντας τραγούδια του όπως: «Στέλλα», «Φοβάμαι Όλα Αυτά», «Έρωτας Είναι Ο Γιάννης», «Μακρυμάλλης» , «Γιαννάκη Ομορφόπαιδο» κ.ά.

Δείτε επίσης: Νέος δίσκος για τον
Γιάννη Ζουγανέλη με «Ακατάλληλα Κι Ερωτικά»

Μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλη σε αυτήν την μουσική παράσταση συμμετέχει η Παυλίνα Βουλγαράκη, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, το μυστήριο της φωνής και της ερμηνείας της που κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές με τα κομμάτια της το «Λίγο Λίγο», «Λαβύρινθοι» και το ολοκαίνουριο τραγούδι «Φέρ’ τα Μου Όλα Πίσω» σε μουσική – στίχους της ίδιας και με τη συμμετοχή του μοναδικού Ψαραντώνη με τη φωνή και τη λύρα του.

Μαζί τους οι εξαίρετοι μουσικοί: Ο Άκης Αμπράζης στο μπάσο, ο Steve Tesser κιθάρα, ο Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα και ο Γιάννης Πουρνάρας στο μπουζούκι.

Το Σάββατο 6 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη και το «Fix Factory of Sound».

 

Αφήστε το σχόλιό σας