Με αμείωτη προσήλωση συνεχίζει η Madonna τον αγώνα για τα παιδιά του Μαλάουι.

Η Madonna είναι αποφασισμένη εντός του 2018 να ανοίξει περισσότερα σχολεία στο Μαλάουι.

Η «Βασίλισσα της pop» απηύθυνε κάλεσμα προς όλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να τη βοηθήσουν στο να αλλάξει ο κόσμος.

«Ας αρχίσουμε το 2018. Σας προσκαλώ όλους να σηκωθείτε, να έρθετε μαζί μου και να κάνουμε την αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο», έγραψε η 59χρονη τραγουδίστρια.

Και συνέχισε: «Φέτος θα ξεκινήσουμε την κατασκευή τεσσάρων ολοκαίνουριων σχολείων στην περιοχή Κασούγκου στο Μαλάουι. Είναι 14 σχολεία συνολικά που θα βοηθήσουν χιλιάδες παιδιών να αποκτήσουν την εκπαίδευση που αξίζουν τόσο δικαιωματικά! Τώρα είναι η ώρα!»

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MadΟnna (@madΟnna) στις

Το νέο σχολικό πρόγραμμα που θέλει να υλοποιήσει η Madonna περιλαμβάνει 14 σχολεία που θα βοηθήσουν να μορφωθούν χιλιάδες παιδιά.

Η διάσημη τραγουδίστρια ίδρυσε το 2006 το ίδρυμα «Raising Malawi», με αποτέλεσμα να έχει πάρει τον τίτλο ως η «κόρη» του έθνους, καθώς έχει υιοθετήσει τέσσερα παιδιά από τη χώρα, την 11χρονη Mercy James, τον 12χρονο David Banda και τα 5χρονα δίδυμα Esther και Stella.

Τον Ιούλιο, άνοιξε το «Ινστιτούτο Mercy James» για την παιδιατρική χειρουργική και την εντατική φροντίδα στο Κεντρικό Νοσοκομείο της Βασίλισσας Ελισάβετ στο Μαλάουι.

Η Madonna εγκαινίασε
το παιδιατρικό νοσοκομείο που έχτισε στο Μαλάουι

Madonna - Malawi - Hospital opening - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας