«Μια ταινία αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για την ελευθερία». Κάντε κλικ και δείτε το «Her-Story».

Έχει τίτλο «Her-Story», η μικρού μήκους ταινία που η Madonna κυκλοφόρησε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας χθες.  Οι φωτογράφοι και Luigi και Iango συνεργάστηκαν με τη γερμανική Vogue για το έργο που η pop star έχει αναρτήσει στο Facebook με το μήνυμα: «Μια ταινία αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται για την ελευθερία».

Το ασπρόμαυρο video χωρίζεται σε οκτώ κεφάλαια και ανοίγει με μια αφήγηση της pop star:

«Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης,  εποχή στην οποία αρνούμαστε να δεχτούμε μια νέα εποχή τυραννίας. Όχι μόνο εμείς οι γυναίκες είμαστε σε κίνδυνο, μιλάω για όλους εκείνους που έχουν περιθωριοποιηθεί από τους ανθρώπους που θεωρούν τη μοναδικότητά μας ως έγκλημα. Η επανάσταση ξεκινά εδώ.»

Το κλιπάκι έχει διάρκεια περίπου 13 λεπτά και σε αυτό ακούμε τραγούδια του David Chalmin, της Madonna (Virgin Mary) και της Libby Larkin (Billy Goat), η οποία εμφανίζεται και στην ταινία.

Να σας πούμε επίσης πως η βασίλισσα της pop μαζί με, τη Beyoncé, τους Coldplay, τον John Legend και άλλους καλλιτέχνες, υπογράφουν μια επιστολή για την ισότητα των φύλων, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα .

Αφήστε το σχόλιό σας