Τη βίασαν όταν έφτασε στη Νέα Υόρκη…

Η Νέα Υόρκη δεν είναι μια εύκολη πόλη και η Madonna το ξέρει καλά. Στο αμερικάνικο περιοδικό Harper’s Bazaar μιλάει για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Κατά την άφιξή της στην πόλη των ονείρων, η Madonna ήταν νέα και αφελής, έτσι ήταν και εύκολη λεία:

«Η Νέα Υόρκη δεν ήταν όλα όσα νόμιζα ότι θα είναι. Και δε με καλωσόρισε με ανοιχτή αγκαλιά. Τον πρώτο χρόνο με βίασαν σε μία σκεπή με ένα μαχαίρι στην πλάτη, με απείλησαν με όπλο, άνοιξαν και έκλεψαν τρεις φορές το διαμέρισμά μου. Δεν ξέρω γιατί μιας και δεν είχα τίποτα αξίας αφότου μου πήραν το ραδιόφωνο την πρώτη φορά».

Η ποπ ντίβα, που πόζαρε για τον Terry Richardson, είχε επιλέξει τη NYC με το συγκεκριμένο στόχο να γίνει μια καλλιτέχνης ωθούμενη από την σύνθημα «αν δεν μπορώ να τολμήσω στη δουλειά μου ή στον τρόπο ζωής ζωής μου, δεν βλέπω ο λόγος της ύπαρξης μου στον κόσμο «, αλλά τα πράγματα δεν ήταν εύκολα.

Ανάμεσα στις πολλές δουλειές που Μαντόνα έκανε για να επιβιώσει ως χορεύτρια στην αρχή και μουσικός, ήταν να κάνει το γυμνό μοντέλο για μαθήματα τέχνης. «Να κοιτάω τους ανθρώπους που με κοιτάζανε γυμνή ήταν μια πρόκληση, αλλά ήμουν αποφασισμένη να επιβιώσω. Έπρεπε να το κάνω. Αν και ήμουν μόνη, έπρεπε να προκαλώ τον εαυτό μου κάθε μέρα για να πάω μπροστά».

Εκτός από την άφιξή της στο Μεγάλο Μήλο, η Miss Ciccone στην αφήγησή της συμπεριλάβει και μια άλλη σημαντική στιγμή της ζωής της, την υιοθεσία του μικρού David.Η προσοχή του διεθνούς τύπου σ’αυτήν (και την οικογένειά της) ήταν κάτι τεράστιο …

Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι η υιοθέτηση ενός παιδιού θα είναι σαν το περπάτημα σε μια καταιγίδα: Έχω κατηγορηθεί για απαγωγή, την εμπορία παιδιών, πως χρησιμοποίησα τη φήμη μου για να παρακαμφθεί η γραφειοκρατία, για δωροδοκία υπαλλήλων, ακόμη και για μαγεία. Στο παρελθόν έχω επικριθεί για μια προσομοίωση αυνανισμού στη σκηνή, για τη δημοσίευση του βιβλίου μου «Sex», ακόμα και για το φιλί στη Britney Spears στα VMAs, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ ότι η διάσωση της ζωής ενός παιδιού ήταν κάτι που πρέπει να κατηγορηθώ…

Από τη περιπετειώδη ζωή της, Madonna έχει μάθει ένα πράγμα: «Αποδέξου τους κινδύνους και κάνε τις επιλογές από πεποίθηση, όχι επειδή το κάνουν όλοι. Το να ρισκάρεις, για μένα είναι ο κανόνας.»

Αφήστε το σχόλιό σας