Η Madonna κάνει συναυλία έκπληξη στο Παρίσι και με ένα tweet κάλεσε τους «φίλους» της να την συναντήσουν εκεί και να τραγουδήσουν μαζί

Η Madonna έκανε μια ξεχωριστή αυθόρμητη συναυλία στο Place de la Republique στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου.

Η βασίλισσα της pop μετά το τέλος της συναυλίας της στο Bercy Arena την Τετάρτη το βράδυ έγραψε θαυμαστές της στο Twitter: «Τραγουδώντας μερικά τραγούδια στην Place de la Republique. Συνάντησέ με εκεί τώρα

Η Madonna συνοδευόμενη από τον 10χρονο γιο της της David, και τον κιθαρίστα Monte Pittman ξεκίνησε τραγουδώντας το «Ghosttown» μετά το «Imagine» και το «Like a Prayer».

«Όλοι ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ» είπε η τραγουδίστρια «Θέλουμε να τραγουδήσουμε ορισμένα τραγούδια για την ειρήνη για να μοιράσουμε χαρά και αγάπη και να τιμήσουμε αυτούς που πέθαναν πριν από τέσσερις εβδομάδες».

Το εντυπωσιακό άγαλμα της δημοκρατίας στο κέντρο έχει μετατραπεί σε ένα άτυπο μνημείο μετά τις επιθέσεις με άφθονα λουλούδια και κεριά που αφήνουν οι περαστικοί.

Νωρίτερα η Madonna είχε εμφανιστεί στο Bercy Arena, οπού τραγούδησε και τον Γαλλικό εθνικό ύμνο τυλιγμένη με την tricolor.

Αφήστε το σχόλιό σας