Η διαμόρφωση του σύγχρονου μουσικού τοπίου δεν έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τη Madonna.

Η Madonna εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της σχετικά με τη σημερινή μουσική.

Παρόλο που κατά τη διάρκεια του έτους έχουν κυκλοφορήσει άλμπουμ από διάσημα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας, τα οποία έχουν κάνει θραύση, η 59χρονη τραγουδίστρια δηλώνει ότι δεν είναι εντυπωσιασμένη.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην ιταλική έκδοση της «Vogue», η «βασίλισσα της pop» κατέθεσε την άποψή της για το σημερινό μουσικό τοπίο και υποστήριξε ότι όλα τα τραγούδια είναι ίδια.

Εδώ και περίπου ένα χρόνο, η Madonna ζει στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας, μία πόλη που της παρέχει αρκετή έμπνευση για τη νέα δισκογραφική δουλειά της, η οποία προετοιμάζεται με ενδελέχεια.

Madonna - Vogue Italia - Hit Channel

«Είναι ένα τόσο ωραίο αντίδοτο για το τι συμβαίνει στη μουσική βιομηχανία τώρα, όπου τα πάντα είναι τόσο τυποποιημένα», σχολιάζει για τη διαμονή της στην Ιβηρική Χερσόνησο.

«Κάθε τραγούδι έχει 20 καλλιτέχνες καλεσμένους και όλοι ακούγονται ίδιοι», λέει στη «Vogue». «Κάτι πρέπει να αλλάξει.»

Η αλλαγή είναι ένα βασικό γνώρισμα της Madonna. Αυτή την ανάγκη ένιωσε και έφυγε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, για τις οποίες τονίζει ότι δεν είναι στην καλύτερη φάση τους.

«Έχω ζήσει σε άλλα μέρη, έζησα στο Λονδίνο για δέκα χρόνια. Μου αρέσει να βάζω τον εαυτό μου σε άβολες καταστάσεις και να παίρνω ρίσκα», αναφέρει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας