Νέο άλμπουμ για την βασίλισσα της Pop το 2014; Οι φήμες όλο και φουντώνουν. Διαβάστε όλα όσα μαθαίνουμε.

Πριν από μεριές εβδομάδες σας είχαμε αναφέρει πως η Madonna φημολογείται πως είναι έτοιμη να επιστρέψει με ένα νέο άλμπουμ στα τέλη του 2014. Οι φήμες συνεχίζουν να φουντώνουν και θέλουν την pop star του «Give Me All Your Luvin‘» να ετοιμάζει νέο άλμπουμ γεμάτο συνεργασίες το 2014 και να ξεκινάει την “The Obsession Tour” το 2015.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε ανάμεσα στις συνεργασίες θα βρούμε τους Daft Punk που έχουν συνθέσει έξι τραγούδια, με το ένα να έχει τον τίτλο  “My Obsessions” , επίσης ο Γάλλος Mirwais, φημολογείται πως έχει δώσει ένα uptempo και μια electro μπαλάντα για το νέο άλμπουμ.

Νέο άλμπουμ για τη Madonna στο τέλη του 2014;

Αυτό ενισχύει το γεγονός πως το 2013 κατά τη διάρκεια μιας «Ask Me Anything» -συνεδρία στο Reddit σχετικά για ένα νέο άλμπουμ το 2014, η τραγουδίστρια είχε πει: «Μπορεί να υπάρξει … οι δημιουργικοί χυμοί μου ρέουν …».Με τη Madonna να  λέει πως θα «λάτρευε» να συνεργαστεί με τους Daft Punk, προσθέτοντας:  «Απλά περιμένω να απαντήσουν στη κλήση μου».

Ο δίσκος όπως μαθαίνουμε θα περιέχει 12 τραγούδια και μεταξύ των παραγωγών θα είναι επίσης ο Pharrell Williams και ο Nile Rodgers.  Με την Adele δεν θα υπάρξει ντουέτο, αλλά μόνο μια απλή ανταλλαγή τραγουδιών μεταξύ τους για τα άλμπουμ τους .

Ακόμα τίποτε από τα παραπάνω δεν είναι σίγουρο, είναι φήμες / πληροφορίες που έφτασαν στ’ αυτιά  μας , αλλά πολλοί πιστεύουν πως  ένα νέο της Madonna θα ακούσουμε στις 26 Ιανουαρίου (πάλι σύμφωνα με φήμες θα εμφανιστεί στα Grammy), οπού θα τραγουδήσουν και οι Duft Punk .

Αναμένουμε το επόμενο διάστημα για περισσότερα, το τι είναι αλήθεια και το απλά είναι στη σφαίρα της φαντασίας.

Αφήστε το σχόλιό σας