Η πολυαναμενόμενη δισκογραφική επάνοδος της Madonna θα πραγματοποιηθεί εντός της φετινής χρονιάς.

Η Μadonna φιλοξενείται στο εξώφυλλο για το νέο τεύχος στην ιταλική έκδοση της «Vogue» και στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση, η «βασίλισσα της pop» επιβεβαιώνει ότι ο νέος δίσκος της θα κυκλοφορήσει πριν τα τέλη του 2018.

Η διάσημη τραγουδίστρια, η οποία γίνεται εξήντα ετών στις 16 Αυγούστου, τονίζει: «Ας ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα, αυτή η συνέντευξη για την ιταλική Vogue, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων που τη συνοδεύουν, είναι για τη ζωή μου στη Λισαβόνα, για τη χρονιά που έζησα εκεί.»

«Οπότε δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για οτιδήποτε άλλο, σωστά;», λέει.

Ωστόσο αναφέρει ότι ο διάδοχος του «Rebel Heart» (2015) θα είναι επηρεασμένος «από τα τοπία και τους ήχους της Λισαβόνας», την πόλη όπου κατοικεί εδώ και ένα έτος μαζί με τα τέσσερα από τα έξι παιδιά της.

Η ιταλική «Vogue» σημειώνει για τον 14ο δίσκο της Madonna ότι «γεννήθηκαν νέα μουσικά κομμάτια, τα οποία θα συλλεχθούν σε ένα άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη της χρονιάς».

«Μόλις συναντήθηκα με πολλούς πραγματικά καταπληκτικούς μουσικούς και κατέληξα να συνεργαστώ με πολλούς από αυτούς στο νέο δίσκο μου», σχολιάζει η τραγουδίστρια. «Οπότε η Λισαβόνα έχει επηρεάσει τη μουσική και τη δουλειά μου.»

Σύμφωνα με την Madonna, ήταν αναπόφευκτο να συμβεί: «Δε βλέπω πώς θα μπορούσα να είχα περάσει όλη αυτή τη χρονιά χωρίς να ενημερωθώ για όλη αυτή την εισροή πολιτισμού.»

Η Αμερικανίδα αστέρας μετακόμισε στην Πορτογαλία προκειμένου ο 12χρονος υιοθετημένος γιος της, David Banda, να κυνηγήσει το όνειρό του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

 

Αφήστε το σχόλιό σας