Κάτοικος Πορτογαλίας θα πρέπει να θεωρείται από εδώ και στο εξής η Madonna.

Η Madonna ζει και επίσημα στην Πορτογαλία, όπως επαληθεύουν πολλές ιστοσελίδες της χώρας.

Επί του παρόντος, η «Βασίλισσα της Pop» διαμένει στο ξενοδοχείο πέντε αστέρων «Pestana Palace Hotel» στη Λισαβόνα, αλλά έχει ήδη αγοράσει μία ισλαμική έπαυλη του 18ου αιώνα στην περιοχή Sintra, έναντι περίπου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η κατοικία βρίσκεται υπό ανακαίνιση και αναμένεται να διαρκέσει περίπου έξι μήνες ώσπου να μπορέσει να εγκατασταθεί η τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Observer», η Madonna πληρώνει ήδη φόρους στην Πορτογαλία, νομιμοποιώντας τη διαμονή της στην Ιβηρική Χερσόνησο. Η 59χρονη Αμερικανίδα επισκεπτόταν συνεχώς τη χώρα από τον προηγούμενο Μάιο για να διαλέξει τις εγκαταστάσεις και τα σχολεία στα οποία σκόπευε να εγγράψει τα παιδιά της.

Αρχικά ήταν μόνο μία προοπτική για το μέλλον, αλλά η απόφαση ελήφθη.

Όλα αυτά έρχονται μαζί με τη δυσαρέσκεια της Madonna με το σημερινό πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Donald Trump. «Φαίνεται ότι όλοι μας είχαμε μια ψεύτικη αίσθηση άνεσης, ότι η δικαιοσύνη θα υπερισχύσει και ότι καλό θα κέρδιζε στο τέλος. Λοιπόν, η καλή πλευρά δεν κέρδισε αυτές τις εκλογές, αλλά το καλό θα κερδίσει στο τέλος», είπε σε μία ομιλία στη συγκέντρωση «Women’s March» τον Ιανουάριο.

Είναι η αποχώρηση της Madonna από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο τρόπος διαμαρτυρίας για μία κυβέρνηση με την οποία δε συμφωνεί; Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί, φαίνεται ότι αυτό ήταν το κίνητρο.

Δείτε επίσης: Η φαντασμαγορική παρουσίαση
της Madonna για το «Material Girl» στο «Rebel Heart Tour»

Madonna - Material Girl (live) - Rebel Heart Tour - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας