Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Madonna: Το «Madame X» θα είναι «επιστροφή στις ρίζες της»

Madonna: Το «Madame X» θα είναι «επιστροφή στις ρίζες της»

-

Δες και αυτά

Η ελεύθερη καλλιτεχνική έκφραση θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του άλμπουμ «Madame X».

Η Madonna υποστηρίζει ότι η νέα δισκογραφική δουλειά της «Madame X» είναι μία επιστροφή «στις ρίζες της».

Η «βασίλισσα της pop» συμμετείχε σε ένα ζωντανό Q&A στο Λονδίνο με το MTV, με αφορμή την πρεμιέρα του video clip για τη συνεργασία της με τον Maluma στο νέο single «Medellín».

Ένα θαυμαστής της Madonna σε ζωντανή τηλεοπτική σύνδεση από το Σάο Πάολο ρώτησε αν οι στίχοι «επέτρεψα στον εαυτό μου να είμαι αφελής / να είμαι κάποια που δεν ήμουν ποτέ» αντικατοπτρίζουν το περιεχόμενο του «Madame X».

Η διάσημη τραγουδίστρια απάντησε: «Αυτό που εννοώ με αυτούς στίχους είναι η αφέλεια όσον αφορά ότι δε με νοιάζει τι σκέφτεται ο κόσμος. Νιώθω ότι όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, ως καλλιτέχνης, ήμουν αφελής. Υπήρχε ένα καλό στο να είσαι αφελής γιατί δεν σκέφτεσαι ότι θα σε κρίνουν, δε σκέφτεσαι τι λέει ο κόσμος ή τι κάνεις και είσαι ελεύθερος και αγνός στην έκφρασή σου.»

«Ήθελα να μπορέσω να επιστρέψω σε εκείνη την εποχή στη ζωή μου όταν ξεκινούσα την καριέρα μου στη Νέα Υόρκη και δεν ενδιαφερόμουν γι’ αυτά που σκεφτόταν ο κόσμος», συνέχισε.

«Η μουσική μου πρόκυπτε πραγματικά χωρίς να ακούω όλο το θόρυβο ή τις συστάσεις ή προτάσεις ή οτιδήποτε άλλο. Αυτή είναι επίσης η εποχή στη ζωή μου, όταν ήμουν 19 ετών, που μου δόθηκε το όνομα “Madame X”. Έτσι ολόκληρη η ιστορία κάνει έναν πλήρη κύκλο.»

Όσον αφορά τη νοοτροπία που έχει σήμερα, η Madonna σχολίασε: «Ακόμα δε με νοιάζει. Η “Madame X” επέστρεψε στις ρίζες της. Δεν τη νοιάζει.»

Το νέο άλμπουμ «Madame X» θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου από τις Maverick, Live Nation και Interscope Records / Universal Music.

Την Παρασκευή 3 Μαΐου θα αποκαλυφθεί το δεύτερο single του δίσκου, το «I Rise».

Η Madonna θα εμφανιστεί ζωντανά στα Billboard Music Awards 2019 την Τετάρτη 1 Μαΐου και θα τραγουδήσει στον τελικό της φετινής Eurovision, στις 18 Μαΐου στο Τελ Αβίβ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας