Η Madonna έχει μπει στο στούντιο και ηχογραφεί νέα τραγούδια.

Το 2018 αναμένεται να είναι μεγάλο έτος για την pop μουσική, καθώς είναι προγραμματισμένη (είτε προβλέπεται) η δισκογραφική επάνοδος πολλών διάσημων αστέρων.

Όπως φαίνεται, η Madonna σχεδιάζει τη μεγάλη επιστροφή, σκορπώντας… τρόμο στους αντιπάλους της. Η «Βασίλισσα της Pop» ανήγγειλε εν μέρει το γεγονός με τη δημοσίευση μίας φωτογραφίας στην ενότητα των ιστοριών στο Instagram, την οποία συνόδευσε με τη φράση «νιώθω τόσο καλά να δουλεύω ξανά επάνω σε νέα μουσική».

Σχεδόν τρία χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ της, το «Rebel Heart» που αναρριχήθηκε έως το Νο2 της Αμερικής και του Ηνωμένου Βασιλείου, η διάσημη τραγουδίστρια επεξεργάζεται τον τρόπο με τον οποίο θα επιχειρήσει «διαφορετική προσέγγιση» μουσική, όπως έχει δηλώσει η ίδια.

Σε συνέντευξη με το «EW», η Madonna κράτησε στάση μυστηρίου για τον ήχο του νέου υλικού, όμως έδωσε μία μικρή πληροφορία που συζητήθηκε. Ο επόμενος δίσκος της θα είναι πιο λιτός σε σχέση με το «Rebel Heart».

Τα 59α γενέθλια της Madonna ήταν όσο επικά περιμένατε

«Δε θέλω να το προδώσω! Ταξιδεύω στον κόσμο αυτό το διάστημα και ακούω πολλή διαφορετική μουσική. Παίρνω έμπνευση από τους ανθρώπους και απλώς τα πράγματα ζεσταίνονται τώρα», σχολίασε η 59χρονη Αμερικανίδα σε πρώτο στάδιο.

«Είναι καιρός να δοκιμάσω μία διαφορετική προσέγγιση και πραγματικά να επιστρέψω στην ομορφιά και την απλότητα της μουσικής, των στίχων και της αμεσότητας», τόνισε έπειτα.

Σίγουρα, πρόκειται περί μίας ενδιαφέρουσας σκέψης, υπολογίζοντας ότι οι τελευταίες δισκογραφικές δουλειές της βασίστηκαν σε εξεζητημένες παραγωγές.

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, η Madonna κυκλοφόρησε σε CD και DVD την περιοδεία «Rebel Heart Tour» με την οποία έσπασε ρεκόρ, αφού έγινε η γυναίκα καλλιτέχνης με τα υψηλότερα έσοδα από περιοδείες στην ιστορία του «Billboard Boxscore», με πάνω 1,31 δισεκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις εισιτηρίων στη συνολική διαδρομή της.

Η φαντασμαγορική παρουσίαση του «Material Girl»
από τη Madonna στο «Rebel Heart Tour»

Madonna - Material Girl (live) - Rebel Heart Tour - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας