Στο Μαρόκο έκλεισε τα 60 η Madonna.

Η Madonna μετέβη στην παλιά πόλη του Μαρακές, στο νότιο Μαρόκο, για να γιορτάσει ξέφρενα και με κάθε επισημότητα τα εξηκοστά γενέθλιά της, την Πέμπτη 16 Αυγούστου.

«Ανακαλύπτοντας πεζή τον λαβύρινθο της Μεντίνα την ώρα του καλέσματος για την προσευχή», σχολιάζει η «βασίλισσα της pop» σε ένα βίντεο που γύρισε νύχτα και ανάρτησε στους λογαριασμούς της στο Facebook και το Instagram.

Την Τρίτη, το «Material Girl» είχε επίσης δημοσιεύσει μία φωτογραφία όπου φορούσε το παραδοσιακό φέσι (ταρμπούς), διακοσμημένο εντυπωσιακά. Εκεί έγραφε: «Σήμερα φοράω μια τούρτα στο κεφάλι… Δύο ημέρες απέμειναν».

Η αστυνομία του Μαρόκου βρισκόταν σε επαγρύπνηση με στόχο να εμποδίσει τα σχέδια των δημοσιογράφων και φωτογράφων που θα επιχειρούσαν να ακολουθήσουν τη διάσημη τραγουδίστρια, όπως επιβεβαίωσαν ρεπόρτερ από το Μαρακές, στο Γαλλικό Πρακτορείο.

 

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν σχετικά με τον χώρο που επέλεξε η Madonna για να σβήσει τα 60 κεράκια της.

Το «El Fenn», ένα παλάτι με πισίνα και τεράστια ταράτσα, το «Kaskab Tasmanot», ιδιοκτησίας του Richard Branson και το πολυτελές ξενοδοχείο «La Pause» θεωρούνταν τα επικρατέστερα.

Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Μαρόκο, γράφοντας την ατάκα «Berber Queen» (Βασίλισσα των Βερβέρων).

Σε μία φωτογραφία, η τραγουδίστρια, συνθέτρια, ηθοποιός, σκηνοθέτιδα και μητέρα έξι παιδιών, κρατάει μία επιγραφή όπου αναγράφεται «The Queen» (η Βασίλισσα), σημειώνοντας επίσης: «Σε περίπτωση που κάποιος το ξέχασε!»

 

Αφήστε το σχόλιό σας