Τη συνδρομή των δικαστικών αρχών ζήτησε η Madonna προκειμένου να μην πωληθούν κάποια πολύ προσωπικά αντικείμενά της.

Η Madonna δεν πρόκειται να καθίσει με «σταυρωμένα» και να παρακολουθήσει την επιστολή του Tupac μέσα από τη φυλακή για το χωρισμό τους να πωλείται σε δημοπρασία, επειδή ισχυρίζεται ότι αφαιρέθηκε από το σπίτι της χωρίς να έχει γνώση.

Η «Βασίλισσα της Pop» υπέβαλε έκτακτη δικαστική εντολή την Τρίτη (18/7) στη Νέα Υόρκη ώστε να εμποδίσει την ιστοσελίδα «Gotta Have Rock and Roll» να δημοπρατήσει την επιστολή και πληθώρα άλλων προσωπικών αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων φορεμάτων, εσωρούχων και μίας… βούρτσας με τρίχες από τα μαλλιά της.

Η Madonna υποστηρίζει ότι την εξέπληξε αρνητικά η δημοπρασία και πως δεν γνώριζε ποτέ ότι κάποια από αυτά τα αντικείμενα δεν ήταν πλέον στην κατοχή της. Πιστεύει ότι ένας πρώην φίλος και σύμβουλος τέχνης, ο Darlene Lutz, την πρόδωσε και τη πήρε ως λάφυρο. Επιπλέον, δήλωσε αηδιασμένη που οποιοσδήποτε θα μπορούσε να αποκτήσει ένα κομμάτι από το DNA της.

Η επιστολή του Tupac μέσα από τη φυλακή που ήρθε στην επιφάνεια πριν λίγο καιρό, ήταν εξαιρετικά αποκαλυπτική καθώς εξηγούσε γιατί έπρεπε να τερματίσει τη σχέση του με τη Madonna. Εκείνη ήταν άσπρη και η συνέχιση της σχέσης θα έβλαπτε την εικόνα του.

Ύστερα από την προσφυγή της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, ένας δικαστής στη Νέα Υόρκη διέταξε το συγκεκριμένο ιστότοπο δημοπρασιών να καταργήσει τα επίμαχα αντικείμενα από τη λίστα πώλησης.

Από την πλευρά τους, οι διοργανωτές της ιδιαίτερης δημοπρασίας υπόσχονται ότι θα αμφισβητήσουν έντονα τους ισχυρισμούς της Madonna και θα τους αντικρούσουν δικαστικά εν ευθέτω χρόνω.

Δείτε επίσης:
Αδημοσίευτη επιστολή του Tupac
εξηγεί γιατί χώρισε με τη Madonna

Madonna - Tupac - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας