Σε τι βαθμό ενδιαφέρεται η Madonna για τους θαυμαστές της; Οι αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια θα συζητηθούν.

Η «βασίλισσα της ποπ», η Madonna, δε νοιάζεται για τους θαυμαστές της, ισχυρίζεται μία πρώην στενή φίλη της σε μία εντυπωσιακή ένορκη κατάθεση.

«Η Madonna δεν απαντάει στα ηλεκτρονικά μηνύματα των θαυμαστών της. Δεν την νοιάζει», δήλωσε η πρώην φίλη της pop star, Darlene Lutz, η οποία επιχείρησε να δημοπρατήσει προσωπικά αντικείμενα της τραγουδίστριας.

Η Lutz και η Madonna είχαν «μία μακροχρόνια και εξαιρετικά στενή προσωπική και επαγγελματική σχέση», γράφει ο δικηγόρος της τραγουδίστριας με μία νέα κατάθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.

«Την εμπιστευόμουν όχι μόνο ως φίλη, αλλά και ως ένα άτομο που με βοηθούσε σε προσωπικά μου θέματα, συμπεριλαμβανομένου και τη συσκευασία των προσωπικών μου αντικειμένων κατά τις μετακομίσεις μου», λέει η Madonna σε συνοδευτική ένορκη κατάθεση που κατατέθηκε για την εν λόγω υπόθεση.

Η φιλία των δύο γυναικών κράτησε για περίπου είκοσι χρόνια και διαλύθηκε πριν από περίπου δέκα χρόνια. Τώρα, η Madoona κατάθεσε μήνυση κατά της Darlene Lutz επειδή προσπάθησε να πωλήσει «πολύ προσωπικά αντικείμενα», όπως ένα ζευγάρι φορεμένων σατέν εσωρούχων και μία ερωτική επιστολή από τον ράπερ Tupac Shakur που στάλθηκε στην Madoona το 1995, αλλά ποτέ δεν τη διάβασε.

«Είμαι και θα είμαι επαναστάτρια μέχρι το τέλος», δηλώνει η Μadonna

Όταν η Darlene Lutz ρωτήθηκε από το δικηγόρο της «Βασίλισσας της pop» πώς απέκτησε την επιστολή, αυτή απάντησε ότι «η Madonna δε χειριζόταν την αλληλογραφία της. Δεν την ένοιαζε».

Μάλιστα ισχυρίστηκε ότι μέχρι το 2008 δεν γνώριζε ότι έχει στην κατοχή της αυτήν την επιστολή και το ανακάλυψε όταν ξεκίνησε να αρχειοθετεί την αλληλογραφία της διάσημης καλλιτέχνιδας.

Η Madonna έμαθε για την επιστολή όταν η Lutz την έβαλε σε online δημοπράτηση, το περασμένο καλοκαίρι, με τιμή εκκίνησης τις 100.000 δολάρια, όμως αποσύρθηκε από την δημοπρασία τον Ιούλιο μαζί με τα υπόλοιπα αντικείμενα ύστερα από δικαστική απόφαση για προσωρινή αναστολή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δείτε επίσης: Δικαστική προσφυγή από τη Madonna για να μη δημοπρατηθούν φορέματα, εσώρουχα και η επιστολή του Tupac

Madonna - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας