Η Madonna επανέρχεται στο θρόνο της.

Λίγες ώρες αφότου ενημέρωσε ότι ο νέος δίσκος της βρίσκεται στο τελικό στάδιο παραγωγής, η Madonna ανακοινώνει και επίσημα τη μεγάλη δισκογραφική της επάνοδο.

Τρία χρόνια μετά το άλμπουμ «Rebel Heart», η «βασίλισσα της pop» είναι έτοιμη να δώσει ξανά το στίγμα της στο μουσικό τοπίο με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι.

Το νέο single της διάσημης τραγουδίστριας φέρει τον τίτλο «Beautiful Game» και είχε την ευκαιρία να το παρουσιάσει για πρώτη φορά στο φετινό «Met Gala», στο Μητροπολιτικό Μουσείο της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα 7 Μαΐου, σε μία υποβλητική εμφάνιση που συνεπήρε όλους τους παρευρισκόμενους.

Κρίνοντας από την παρουσίαση, το «Beautiful Game» είναι μία mid-tempo δημιουργία με «σκοτεινό» ήχο.

Για την παραγωγή έχει μεριμνήσει ο Mirwais, ο οποίος ευθύνεται για ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Madonna από το 2000 έως σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των «Impressive Instant», «Nobody’s Perfect», «Paradise (Not For Me)», «Don’t Tell Me» και «I Deserve It».

Ο 57χρονος Γάλλος συνέβαλε στην παραγωγή για το μεγαλύτερο μέρος του πλατινένιου «American Life» το 2003, αλλά και σε τέσσερα τραγούδια του «Confessions On A Dance Floor» το 2005 το οποίο σημείωσε πωλήσεις άνω των δέκα εκατομμυρίων παγκοσμίως.

Η Madonna πληροφόρησε το κοινό για την έλευση του «Beautiful Game» με μία ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, χωρίς όμως να γνωστοποιεί την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Αρκέστηκε σε ένα «έρχεται σύντομα» και στην υπόσχεση ότι το τραγούδι θα είναι «μαγικό».

 

Αφήστε το σχόλιό σας