Η Madonna είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη για να μη δημοπρατηθούν προσωπικά της αντικείμενα και τελικά έχασε.

Δυστυχώς για τη Madonna θα πρέπει να ζήσει χωρίς κάποια από τα αγαπημένα της αντικείμενα, συμπεριλαμβανομένης μιας ερωτικής επιστολής από τον εκλιπόντα ράπερ Tupac Shakur.

Σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από δικαστή του Μανχάταν τη Δευτέρα (23/4), η διάσημη τραγουδίστρια καθυστέρησε να προσφύγει στη δικαιοσύνη για την επιστροφή τους.

Η νομοθεσία της Πολιτείας της Νέας Υόρκης έδινε στη «Material Girl» προθεσμία τρία χρόνια για να υποβάλει μήνυση όταν, μετακομίζοντας από το σπίτι της στο Μαϊάμι το 2004, ανακάλυψε ότι έλειπαν κάποια πολύ προσωπικά αντικείμενά της.

Η αστέρας της pop υποστήριξε ότι δε συνειδητοποίησε ότι έλειπαν παρά μόνον όταν τον Ιούλιο του 2017, ο διαδικτυακός οίκος δημοπρασιών Gotta Have It! Collectibles ανακοίνωσε ότι δημοπρατεί μια βούρτσα με ξανθιά μπούκλα της Madonna, ένα ζευγάρι σατινένια εσώρουχά της και άλλα ενθύμια.

Η Madonna προχώρησε σε μήνυση κατά της υπεύθυνης της δημοπρασίας και πρώην συμβούλου για θέματα αγοράς έργων τέχνης Darlene Lutz και μπλόκαρε, προσωρινά, τη δημοπρασία το περασμένο καλοκαίρι.

Τώρα, όμως, ο δικαστής Gerald Lebovits αναίρεσε τον περιορισμό για τη δημοπράτηση των εν λόγω αντικειμένων, επικαλούμενος τη σχετική νομοθεσία της Πολιτείας.

Επιπλέον, έκρινε πως ακόμη κι αν η «βασίλισσα της pop» είχε ανακαλύψει χρόνια πριν ότι έλειπαν τα αντικείμενα, το γεγονός ότι η Lutz είχε καταβάλει στη Madonna το 2004 ποσό στο πλαίσιο ενός μεταξύ τους διακανονισμού για έργα τέχνης, προστατεύει τη Lutz από κάθε μελλοντική διεκδίκηση εκ μέρους της τραγουδίστριας.

Ο δικηγόρος της Darlene Lutz έκανε λόγο για πλήρη νίκη της πελάτισσάς του, ενώ ο δικηγόρος της Madonna δε σχολίασε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας