Υπέρ της Madonna αποφάνθηκε το δικαστήριο και της επιδίκασε χρηματική αποζημίωση, η οποία θα δωριστεί σε παιδιατρική κλινική.

Η Madonna κέρδισε αποζημίωση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Τον περασμένο Ιανουάριο, ο δικτυακός τόπος «Mail Online», η ηλεκτρονική έκδοση της «The Daily Mail», δημοσίευσε άρθρο αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες σχετικά με την υιοθεσία δύο τετράχρονων διδύμων που πραγματοποίησε η «Βασίλισσα της Pop» από το Μαλάουι.

Προφανώς και ασκήθηκε αγωγή και χθες η δικηγόρος της διάσημης Αμερικανίδας, Jenny Afia ανακοίνωσε ότι τόσο η Μαντόνα όσο και η Stella με την Esther αποζημιώθηκαν από το βρετανικό εκδοτικό οργανισμό Associated Newspapers, στον οποίο ανήκει η «Daily Mail».

Δείτε επίσης: Η Madonna εγκαινίασε
το παιδιατρικό νοσοκομείο που έχτισε στο Μαλάουι

Η Afia εξήγησε ότι το επίμαχο άρθρο αποκάλυψε τα ονόματα των δύο κοριτσιών, τη φυλετική καταγωγή τους, την ηλικία τους, το ότι διέμεναν σε ορφανοτροφείο στο Μαλάουι, καθώς και ότι εκκρεμούσαν αιτήσεις από τη Madonna για την υιοθεσία τους. Και επεσήμανε ότι τόσο στη βρετανική νομοθεσία όσο και σε αυτήν του Μαλάουι υπάρχουν προβλέψεις σχετικά με την ταυτοποίηση παιδιών που είναι σε διαδικασία υιοθέτησης.

Η πλευρά των αντιδίκων αντέτεινε ότι «στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, η Μαντόνα είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες στις οποίες διαφαινόταν το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τα κορίτσια, μαζί με τα ονόματά τους και όλα αυτά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υιοθέτησης.»

Προφανώς, οι δικαστές δεν πείστηκαν, με αποτέλεσμα την καταβολή αποζημιώσεων, το ποσό των οποίων δεν αποκαλύπτεται και που θα γίνει δωρεά σε παιδιατρική κλινική του Μαλάουι, όπως έγινε γνωστό.

«Είναι ευχαριστημένη (σ.σ. η Madonna) που μπορεί να βγει κάτι καλό από την κατάσταση» δήλωσε η δικηγόρος της.

Δείτε επίσης:
Το «Rebel Heart Tour» της Madonna έρχεται σε live album και DVD

Madonna - Rebel Heart Tour - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας