Αισθησιακά, ανατρεπτικά και εντυπωσιακά είναι τα αξέχαστα 5+1 ντουέτα των Mad Video Music Awards που έχουν μείνει στην ιστορία.

Κάθε χρόνο, τα Mad Video Music Awards γίνονται αφορμή για τις πιο ανατρεπτικές συνεργασίες και τις πιο εκρηκτικές εμφανίσεις επάνω στη σκηνή που γίνονται πάντα θέμα συζήτησης.

Τα απροσδόκητα ντουέτα που δημιουργούνται μεταξύ αγαπημένων καλλιτεχνών και συχνά προκαλούν ζάλη είναι ένα από τα κύρια γνωρίσματα των μουσικών βραβείων, τα οποία το κοινό περιμένει με ενθουσιασμό να τα απολαύσει.

Πάρα πολλές φορές, μάλιστα, οι συνεργασίες που έχουν στηθεί για χάρη των Mad Video Music Awards έχουν «γεννήσει» τεράστια hits που σημάδεψαν το θεσμό και σάρωσαν τις προτιμήσεις του κοινού και των ραδιοφώνων, ενώ συνεχίζουν να ακούγονται δυνατά έως σήμερα.

Παράδοση είναι για τα βραβεία είναι, επίσης, οι πρόσκληση καλλιτεχνών του εξωτερικού, με ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα να ακολουθεί παρακάτω.

Λίγο πριν διεξαχθούν για άλλο ένα έτος τα Mad VMA (27/06) και δούμε τι εκπλήξεις επιφυλάσσει για φέτος η διοργάνωση, ανατρέχουμε στα αξέχαστα 5+1 ντουέτα που… έμειναν στην ιστορία!

Τα αξέχαστα 5+1 ντουέτα των Mad VMA

5

Τάμτα & Stereo Mike – «Σ’ Όποιον Αρέσει» (Don Sorra)

Mad Video Music Awards 2008

4

Οnirama & Playmen ft. Έλενα Παπαρίζου – «Φυσικά Μαζί» (Together Forever)

Mad Video Music Αwards 2012

3

Stavento & Πάολα – «Πηδάω Τα Κύματα»

Mad Video Music Awards 2012

2

J Balvin & Ελένη Φουρέιρα – «Tranquila»

Mad Video Music Awards 2008

1

Stavento & Έλενα Παπαρίζου – «Μέσα Σου»

Mad Videο Music Awards 2008

BONUS

Παντελής Παντελίδης ft. STAN & Ελένη Φουρέιρα – «Δεν Ταιριάζετε Σου Λέω» 

Η πρώτη εμφάνιση του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη στη σκηνή των Mad Video Music Awards, το 2013, ο οποίος συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στα βραβεία και μετά το άδικο τέλος της ζωής του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας