Στους τίτλους τέλους της ελληνικής μεταγλώττισης στην ταινία «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό» τραγουδούν Ίαν Στρατής και Mad Street.

Οι Mad Street συνεργάζονται με τα… Στρουμφάκια και υπογράφουν το τραγούδι τίτλων τέλους για τη νέα ταινία της SONY, «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό», που θα βγει στις 30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.

Ο Ίαν Στρατής και οι Mad Street μας μεταδίδουν λίγη από την τρέλα τους και με τον «ξεσηκωτικό» ρυθμό του «Μη Φοβάσαι» ντύνουν μουσικά τους τίτλους τέλους της ταινίας, υπογράφοντας τη μουσική και τους στίχους.

Επιπλέον, ο Ίαν Στρατής δανείζει τη φωνή του σ’ έναν από τους πιο κλασσικούς στρουμφοχαρακτήρες, αυτόν του Σπιρτούλη.

Οι Mad Street ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στο ΦΩΣ, ενώ ετοιμάζουν το νέο τους single, που θα το παρουσιάσουν για πρώτη φορά επί σκηνής στο MadWalk 2017.

Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό

Σ’ αυτήν την νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα.

Μέσα στο – γεμάτο μαγικά πλάσματα – Απαγορευμένο Δάσος, για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ.

Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφο-ιστορία.

Στις 30 Μαρτίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood και σε 3D.

Ακούστε το αντίστοιχο τραγούδι για την αγγλόφωνη έκδοση
της ταινίας που ερμηνεύει η Meghan Trainor

Meghan Trainor - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας