Αρχική Μουσικά Νέα Hip Hop music Mad Clip, Ypo και DJ Stephan συνεργάζονται στο «Montecristo»

Mad Clip, Ypo και DJ Stephan συνεργάζονται στο «Montecristo»

-

Δες και αυτά

Μία κορυφαία συνεργασία με προδιαγεγραμμένη επιτυχία.

Ο Mad Clip παρουσιάζει την πολυαναμενόνη συνύπαρξη με τον Ypo στο single «Montecristo», το οποίο κυκλοφορεί από την Capital Music σε συνεργασία με την Panik Records.

Την παραγωγή του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Dj Stephan.

Η επιτυχία είναι προδιαγεγραμμένη κάθε φορά που ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Mad Clip, ένας «Super Trapper» με το δικό του προσωπικό αποτύπωμα, και ο Ypo, μία καταξιωμένη φυσιογνωμία στην ελληνική rap σκηνή και συνιδρυτής της Capital Music.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το «Megistanas» και η συμμετοχή τους στο πολυσυζητημένο «Mama?», δύο τραγούδια με δεκάδες εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Δεδομένη είναι και η χημεία του Mad Clip με τον Dj Stephan, μιας και έχουν συναντηθεί στο single «Oplo» αλλά και σε πολυάριθμες ζωντανές εμφανίσεις.

Το «Montecristo» αποτελεί το πρώτο προσωπικό single του Mad Clip μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ «Super Trapper» τον περασμένο Μάιο, το οποίο περιείχε και το τραγούδι «Προσευχές».

Η ολοκαίνουργια συνύπαρξη του Mad Clip, του Ypo και του DJ Stephan συνοδεύεται από το κατάλληλο music video που σκηνοθέτησε ο Mosquito και εκτοξεύθηκε αμέσως στις κορυφαίες τάσεις του ελληνικού YouTube.

Το «Montecristo» δεν είναι η μοναδική συνάντηση που έχουν ετοιμάσει ο Mad Clip και ο Ypo, αφού είναι ήδη γνωστή η ύπαρξη ενός ακόμα τραγουδιού, αυτή φορά από τον Υποχθόνιο.

Αφήστε το σχόλιό σας