Συνεχίζεται η αντιπαράθεση του Eminem και του Machine Gun Kelly.

Ο Machine Gun Kelly θεωρεί ότι ο Eminem «αστόχησε» στη νέα επίθεση που του εξαπέλυσε μέσω του τραγουδιού «KILLSHOT».

Οι δύο ράπερ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία κόντρα που έχει συζητηθεί και ξεκίνησε όταν ο «Slim Shady» επιτέθηκε στον 28χρονο Αμερικανό με το «Not Alike», ένα τραγούδι που περιέχεται στο άλμπουμ – έκπληξη «Kamikaze» του Eminem, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Χωρίς να δείχνει πρόθυμος να υποχωρήσει σε αυτή την ανελέητη διαμάχη, ο Machine Gun Kelly απάντησε στο «KILLSHOT» με μία δημοσίευση που ανάρτησε στο λογαριασμό του στο instagram τη Δευτέρα (17/09).

Ο Eminem αναφέρει στους στίχους του «KILLSHOT»: «Αλλά είμαι 45 και ακόμα πουλάω περισσότερο από εσένα / Μέχρι τα 29 είχα τρία άλμπουμ που έκαναν επιτυχία / Τώρα ας μιλήσουμε για κάτι που πραγματικά δεν κάνω / Πήγαινε στο στόμα της κόρης κάποιου να της κλέψεις το φαγητό.»

Η αντίδραση του Machine Gun Kelly ήταν να αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα μία φωτογραφία του επί σκηνής, γράφοντας προς τον Eminem: «Αστόχησε».

Επίσης, επικαλέστηκε το γεγονός ότι η δική του απάντηση στον Marshall Mathers με το «Rap Devil» είναι στο Νο1 του αμερικανικού iTunes, αγνοώντας όμως το ιστορικό ρεκόρ που επέκτεινε ο Eminem με το «Kamikaze».

Ο 28χρονος ράπερ είχε απαντήσει αρχικά στο «Not Alike», που αποτέλεσε αιτία για να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου, δημοσιεύοντας το «Rap Devil», στο οποίο ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων:

«Σου πήρε έξι χρόνια και ένα άλμπουμ – έκπληξη απλά για να έρθεις με μία σπόντα {…} Φίλε, το καταλάβαμε, γνωρίζουμε ότι είσαι ο μεγαλύτερος ράπερ εν ζωή.»

Ο Eminem παραδέχθηκε πρόσφατα ότι επιτέθηκε πρώτος στον Machine Gun Kelly, επειδή o τελευταίος τον κατηγόρησε ότι εμπόδισε την καριέρα του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας