Η αιτία θανάτου του Mac Miller θα καθυστερήσει να επισημοποιηθεί.

Η νεκροψία του Mac Miller έχει ολοκληρωθεί, αλλά η αιτία του θανάτου του δεν είναι ακόμη σαφής, παρόλο που γίνεται λόγο για υπερβολική δόση ουσιών.

Η εκπρόσωπος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στην κομητεία του Λος Άντζελες, Sarah Ardalani, δήλωσε τη Δευτέρα (10/09) ότι πραγματοποιήθηκε η νεκροψία και η σορός του Mac Miller παραδόθηκε στην οικογένειά του.

Ο αστέρας της hip-hop βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 26 ετών. Η τραγική είδηση σκόρπισε βαθιά θλίψη και οδύνη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους θαυμαστές του.

Ωστόσο, η αιτία του θανάτου θα προσδιορισθεί και θα ανακοινωθεί όταν εκδοθούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για τα οποία θα χρειαστούν εβδομάδες ή μήνες.

Όσον αφορά τις πρόσθετες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση, οι αστυνομικοί εντόπισαν μία μικρή ποσότητα λευκής σκόνης κατά την έρευνά τους στην κατοικία του Mac Miller, αλλά πιστεύουν ότι το σπίτι καθαρίστηκε πριν φτάσουν οι διασώστες.

Οι ρίμες του Mac Miller αναφέρονταν συνχά στην κατάθλιψη και στη χρήση ναρκωτικών.

Αυτές τις ημέρες, δεκάδες καλλιτέχνες έχουν αποτίσει φόρο τιμής στο θανόντα ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Malcolm McCormick. Ο Elton John, ο Drake και ο Childish Gambino, ανάμεσα σε άλλους, αφιέρωσαν τις εμφανίσεις τους στον Miller, κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.

Η οικογένεια του Μac Miller δημοσίευσε μια δήλωση στην οποία ευχαριστεί το κοινό για τη στήριξη  και ζητά ιδιωτικότητα.

«Ήταν ένα λαμπρό φως σε αυτόν τον κόσμο για την οικογένεια, τους φίλους και τους οπαδούς του», έγραψαν. «Σας ευχαριστούμε για τις προσευχές σας.»

Η Ariana Grande, η οποία ήταν σύντροφός του για σχεδόν δύο χρόνια, ανάρτησε στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του 26χρονου ράπερ, χωρίς να προβεί σε κανένα σχόλιο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας