Η Demy έρχεται με νέα επιτυχία, συναντώντας για πρώτη δισκογραφικά το Γιώργο Σαμπάνη και την Ελεάνα Βραχάλη.

Το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, η Demy, επανακάμπτει με ανανεωμένο ήχο, καινούριο τραγούδι και μία απρόσμενη συνεργασία.

Έπειτα από την εκπροσώπηση της χώρας μας στο φετινό, 62ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, επαναφέροντας και πάλι την Ελλάδα στην τελική φάση της διοργάνωσης, η νεαρή τραγουδίστρια ανασυντάσσει τις δυνάμεις της για να μας δελεάσει αυτό το καλοκαίρι, όπως μόνο εκείνη γνωρίζει και έχει πράξει ξανά στο παρελθόν.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, η Demy συνόδευε το Γιώργο Σαμπάνη στις εμφανίσεις του στον απόλυτο live clubbing προορισμό της νυχτερινής Αθήνας, το «Acro».

Μία συνεργασία που επεκτείνεται και στη δισκογραφία, αφού ο Γιώργος Σαμπάνης, ο πιο ταλαντούχος συνθέτης της νέας γενιάς, υπογράφει με τη μαεστρία που τον διακατέχει τη μουσική στο νέο τραγούδι της Demy με τίτλο «Μ’ Εκδικείσαι». Προηγουμένως, η τραγουδίστρια είχε κάνει μία εμφάνιση – έκπληξη στο «Έρωτας Ή Τίποτα» μέσα από τον καινούριο δίσκο του συναδέλφου της.

Τους στίχους δίνει η στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Σαμπάνη τα τελευταία χρόνια, η κορυφαία ποιήτρια – στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη.

Με ανανεωμένο pop ήχο, η Demy έρχεται σε αποκλειστική μετάδοση στα ραδιόφωνα από τις 19 Ιουνίου, προτού το καινούριο της single κυκλοφορήσει επίσημα στις 26 του μήνα από την Panik Records.

«Μοιάζει σαν να παίζουμε ένα θέατρο παράλογο εδώ
Κι όλα τα αισθήματα αγάπης, τα ‘χεις ντύσει θυμό
Άδικα το μίσος γέννησες, γύρω από τον έρωτα που γκρέμισες
Παίζουμε ένα θέατρο, μ’ αφήνεις κάθε ρόλο μισό…»

Δείτε επίσης:
Το πρώτο αγγλόφωνο άλμπουμ της Demy κυκλοφορεί

Demy (digital album cover 2017) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας