Δεν έχουμε συνηθίσει τη Rihanna να παρεμβαίνει σε πολιτικά λεπτά θέματα όπως ισραηλινό-παλαιστινιακό ζήτημα που συνεχίζεται για έναν αιώνα τώρα, αλλά αυτή τη φορά, τουλάχιστον για 8 λεπτά, η τραγουδίστρια φαίνεται πως πήρε θέση.

Rihanna #FreePalestine tweet

«#FreePalestine» είναι το tweet που συγκλόνισε λίγο πολύ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αφού κανείς δεν περίμενε ότι μια τραγουδίστρια Rihanna, θα έπαιρνε σαφή θέση. Όμως μετά από λίγα λεπτά το το έσβησε για να το αντικατασταθεί με ένα άλλο tweet λιγότερο προκατειλημμένο. Η RiRi λέει ότι πολιτικοί λόγοι ή όχι, σε αυτό το θέμα υπάρχουν αθώοι άνθρωποι που δεν αξίζουν να τεθούν στη μέση, και ζητά συγγνώμη αν κάποιος έχει προσβληθεί από προηγούμενο tweet της.

Και η Rihanna μπορεί να ζήτησε συγνώμη, αλλά η M.I.A. δεν φοβάται να πει τι σκέφτεται. Η Αγγλίδα ράπερ δεν μασάει τα λόγια της και την κριτική λέγοντας:

“Τα γενέθλια είναι βαρετά. Τόσο βαρετά όταν ζεις σε έναν κόσμο στον οποίο είσαι αρκετά ώριμη για να μπορείς να μιλήσεις για οτιδήποτε, οτιδήποτε εκτός από το Ισραήλ!”
“Μιλώντας για τη Γάζα και Ισραήλ σε ποδοσφαιρικούς όρους είναι σαν να μιλάμε για τη Γερμανία εναντίον του Ρίο. Τα κεφάλια πρέπει να μιλήσουμε για την Παλαιστίνη”

Αφήστε το σχόλιό σας