Ο Luis Fonsi αλλάζει διάθεση με το «Sola»

-

Με διαφορετική διάθεση επανέρχεται ο Luis Fonsi.

Ο Luis Fonsi παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι και video clip με τον τίτλο «Sola».

Το τραγούδι προμηνύει το νέο άλμπουμ «VIDA» του Λατίνου superstar το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Φεβρουαρίου από τη Universal Music Latino.

Ο τελευταίος ολοκληρωμένος δίσκος του Πορτορικανού καλλιτέχνη κυκλοφόρησε το Μάιο του 2014. Σχεδόν πέντε χρόνια αργότερα, ο Luis Fonsi είναι αντιμέτωπος με μία καινούργια πραγματικότητα.

Χάρη στη σαρωτική επιτυχία του «Despacito», το τραγούδι που σημείωσε ιστορικά ρεκόρ και κατέκτησε την κορυφή σε κάθε chart που συνάντησε, ο Luis Fοnsi ξεπέρασε κάθε γλωσσικό εμπόδιο και εξελίχθηκε σε αστέρα διεθνούς φήμης.

Σε διάστημα ενός έτους, ο Luis Fonsi πρόσθεσε στη συλλογή του πλήθος βραβείων, μεταξύ των οποίων πέντε Latin Grammy, πέντε Billboard Music Awards, επτά Billboard Latin Music Award (διαθέτει συνολικά 12), τέσσερα BMI Awards, ενώ απέσπασε και τέσσερις υποψηφιότητες για Grammy.

Το νέο single «Sola» διαφέρει από τις τελευταίες κυκλοφορίες του Fonsi, ωστόσο υπόσχεται να σας παρασύρει κι αυτό στο ρυθμό του.

«Είναι μία rhythmic μπαλάντα. Προέρχεται κατά κάποιον τρόπο από μία σέξι – ρομαντική οπτική, αλλά έχει εκείνο το beat που σε κάνει να χορεύεις μαζί του», σχολίασε ο Luis Fonsi στη ραδιοφωνική εκπομπή «Beats 1» του Zane Lowe στο Apple Music. «Είναι μία πραγματικά σέξι, rhythmic μπαλάντα.»

Στο video clip του «Sola» πρωταγωνιστεί ένα ζευγάρι που υποδύονται ο Luis Fonsi και η Κολομβιανή ηθοποιός Laura Tobon.

Το «Sola» κυκλοφορεί επίσης και σε αγγλόφωνη έκδοση με τον ίδιο τίτλο, η οποία θα συμπεριληφθεί στον επερχόμενο δίσκο του Fonsi.

Το video clip για την αγγλόφωνη εκδοχή θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Apple Music για δύο εβδομάδες και εξιστορεί τη γνωριμία του ζευγαριού.

 

Αφήστε το σχόλιό σας