Καταιγίδες, αστραπές και βροντές φέρνουν οι LSD με το «Thunderclouds».

Οι LSD, το καινούργιο συνεργατικό εγχείρημα του Labrinth, της Sia και του Diplo, παρουσιάζουν το νέο single «Thunderclouds».

Ο ταλαντούχος ράπερ, η hitmaker τραγουδίστρια – τραγουδοποιός και ο superstar DJ – μουσικός παραγωγός συμμαχούν κάτω από την ίδια στέγη, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό supergroup.

Το σχήμα έχει την ευρηματική επωνυμία «LSD», η οποία προκύπτει από τα αρχικά των ονομάτων τους, ωστόσο παραπέμπει και στην ομώνυμη ψυχεδελική ουσία που κυριάρχησε στα ‘60s και ‘70s.

Η συνεργασία των τριών έμπειρων καλλιτεχνών εγκαινιάστηκε με τα δύο νέα singles «Genius» και «Audio», τα οποία κυκλοφόρησαν τον προηγούμενο Μάιο, με διαφορά εφτά ημερών μεταξύ τους.

Τρεις μήνες αργότερα, οι LSD επανέρχονται στο μουσικό προσκήνιο με την τρίτη κυκλοφορία τους, η οποία φέρει τον τίτλο «Thunderclouds».

Το βίντεο που συνοδεύει το τραγούδι διακατέχεται από την ίδια ιδιόμορφη αισθητική με το «Genius» και το «Audio», συνδυάζοντας κινούμενα σχέδια με ένα ψυχεδελικό υπόβαθρο.

Σε σκηνοθεσία του Ben Jones και γραφικά του Gabriel Alcala, το στιλ που ακολουθούν οι LSD σε αυτά τα βίντεο έχει αντλήσει σαφές επιρροές από το διάσημο «Κίτρινο Υποβρύχιο» (Yellow Submarine), την ταινία – μιούζικαλ κινουμένων σχεδίων που είχαν κυκλοφορήσει οι θρυλικοί Beatles το 1968.

Παρότι οι LSD έχουν θέσει ως στόχο την κυκλοφορία ενός ολοκληρωμένου άλμπουμ, από την Columbia Records / Sony Music, προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα νεότερο επί του θέματος.

 

Αφήστε το σχόλιό σας