Μαζί με τους Monophonics, την Angelika Duska και τους Lola Marsh θα τραγουδήσει η LP στη συναυλία της στην «Τεχνόπολη».

Η LP επιστρέφει!

Στο κλείσιμο του καλοκαιριού του 2016 την είδαμε και… «χαθήκαμε». Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την τελευταία της εμφάνιση στην Ελλάδα που γέμισε με πάνω από 6.000 κόσμο την «Τεχνόπολη». Ήταν αναμφίβολα ένα από τα πιο hot live της χρονιάς.

Όλα ξεκίνησαν εδώ με το «Lost On You» το οποίο έφτασε στο #1 όλων των Charts της Ελλάδας. Ήταν αναμφίβολα το hit της χρονιάς και ξαφνικά όλος ο κόσμος μιλά για το… φαινόμενο LP.

Μία ιδιαίτερη περσόνα η οποία αποδεικνύει διαρκώς το πολυδιάστατο μεγαλείο ενός καλλιτέχνη. Το live της είναι πραγματικά μία μουσική εμπειρία που ξεπερνά τα καθιερωμένα καθώς πέρα από τα κορυφαία hit singles της (Lost On You, Other People, κ.λπ.) προκαλεί «παραλήρημα» στο κοινό με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της αλλά και την αύρα της που σε μαγνητίζει και ξυπνά τις αισθήσεις!

Το «gazarte», που έφερε την LP (Laura Pergolizzi) για πρώτη φορά στην Αθήνα, παρουσιάζει ξανά την αγαπημένη καλλιτέχνιδα για ένα μοναδικό live! Την Τετάρτη 12 Ιουλίου δίνουμε ραντεβού στην «Τεχνόπολη» του Δήμου Αθηναίων.

Ποιοι άλλοι θα εμφανιστούν;

Monophonics - Hit Channel

Headliners μαζί το κορίτσι – φαινόμενο, την ξεχωριστή LP και οι λατρεμένοι Monophonics!

Στην ίδια συναυλία θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το «next hot thing»» που ακούει στο όνομα Lola Marsh. Τη βραδιά ανοίγει η «δική» μας ανερχόμενη Angelika Dusk!

Τέσσερα live σε μία ημέρα. Mία μεγάλη παραγωγή που κορυφώνει τις εκδηλώσεις για τη δεκάχρονη πορεία του «gazarte».

Μετά τα live, το party μεταφέρεται στη Βουτάδων, στο Roof Stage του «gazarte», όπου ο αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του «Pepper», Γιάννης Καστανάκης, αναλαμβάνει τα «ηνία» στα decks κρατώντας το ρυθμό και τη διάθεση στα ύψη μέχρι το πρωί!

 

Αφήστε το σχόλιό σας