Τι κι αν δεν έχει τέλος το ντελίριο για το «Lost On You», η LP προτείνει ένα ακόμη τραγούδι που θα αγαπηθεί εξίσου.

Ενόσω η LP εξακολουθεί να έχει υπό την «κατοχή» της τα ελληνικά charts χάρις στη μανία του «Lost On You», μας παρουσιάζεται το επόμενό της single που θα αγαπηθεί εξίσου!

Η εκκεντρική Αμερικανίδα τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη χροιά ανέτρεψε τις ισορροπίες σχεδόν εν μία νυκτί, κυριεύοντας κάθε κατάταξη που συνάντησε στο διάβα της από τη στιγμή που το νέο της τραγούδι αφίχθη στα ραδιόφωνα της χώρας μας.

Το φαινόμενο του «Lost On You», μέσα από το EP «Death Valley», κρατά γερά την πρωτιά στο airplay chart για ένα απίστευτο σερί 18 εβδομάδων ενώ, μεταξύ άλλων διακρίσεων, συναντάται διαρκώς ανάμεσα στο κορυφαία κομμάτια του iTunes.

Αυτή η φρενήρης πορεία στην Ελλάδα έδωσε την ώθηση στο «Lost On You» να εξαπλωθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη, με την ίδια επιτυχία. Το τραγούδι βρίσκεται στο Νο1 του ιταλικού airplay και έχει εισέλθει πολύ δυνατά σε charts χωρών όπως οι Γαλλία, Ελβετία, Ρωσία, Τουρκία, Πολωνία και Ρουμανία, σε μία από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου ένα διεθνές hit αρχίζει την άνοδό του από την Ελλάδα.

«Other People»

Τι κι αν δεν έχει τέλος το ντελίριο, η Laura Pergolizzi – όπως είναι ολόκληρο το όνομα της LP – προτείνει ένα ακόμη τραγούδι που περιέχεται στο EP του «Death Valley».

Το «Other People» θα σας παρασύρει στο δικό του μελωδικό μονοπάτι, ένα μωσαϊκό από ήχους, ερμηνεία και συναίσθημα. Το single γράφει η LP μαζί με τους Nathaniel Campany και Benajmin Romans.

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Κοντά στα τέλη του Σεπτεμβρίου η LP θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ελλάδα. Στις 23 Σεπτεμβρίου θα εμφανιστεί μπροστά στο κοινό της πρωτεύουσας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και το επόμενο βράδυ, στις 24 Σεπτεμβρίου, θα τραγουδήσει στη Θεσσαλονίκη και στο προαύλιο του «Μύλος».

Αφήστε το σχόλιό σας