Δύο καινούρια video clip φέρνει η αγαπημένη του ελληνικού κοινού LP, κατά κόσμον Laura Pergolizzi.

Δε χρειάζονται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις για την LP.

Η Αμερικανίδα pop rock τραγουδίστρια/ τραγουδοποιός κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να αγαπηθεί όσο κανένας άλλος ξένος καλλιτέχνης από το ελληνικό κοινό.

Το τεράστιο hit «Lost On You» έχει κατορθώσει να μείνει για 31(!) συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή του επίσημου διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα και 18 συνεχείς εβδομάδες στην πρώτη θέση του μικτού ρεπερτορίου, πιάνοντας επιπροσθέτως το Νο1 και στα charts του iTunes, του Spotify και του Shazam για τη χώρα μας.

Διαβάστε ακόμα: Οι ραδιοφωνικές πρωτιές
και τα σερί κορυφής στο airplay του 2016

Με το «Lost On You» να είναι με κάθε επισημότητα το ξένο τραγούδι του 2016 στην Ελλάδα, η επιτυχία του έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη. Χαρακτηριστικά, κατέκτησε την πρωτιά σε εδάφη όπως η Γαλλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Τσεχία, το Ισραήλ, η Τουρκία, η Πολωνία, η Σλοβακία, η Ρουμανία, η Σερβία και η Βουλγαρία.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μία διεθνή επιτυχία (όπως εξελίχθηκε) ξεκίνησε από την Ελλάδα.

Στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου η LP επισκέφθηκε την Ελλάδα δίνοντας δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

«We never worried ’bout other people»

Επόμενο single για τη Laura Pergolizzi είναι το «Other People» που γνωρίζει επίσης επιτυχία και περιλαμβάνεται στο τελευταίο EP της με τίτλο «Death Valley», αλλά και στο δίσκο «Lost On You».

Η εκκεντρική καλλιτέχνιδα επιλέγει να ντύσει με εικόνα το «Other People» και το «Tightrope», ένα ακόμα κομμάτι του άλμπουμ, και να τα παρουσιάζει ταυτοχρόνως.

Και τα δύο μουσικά video σκηνοθέτησε ο Chuck David Willis.

Οι επιτυχίες της LP κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Cobalt Music.

Δείτε το video clip του «Other People»:

Δείτε το video clip του «Tightrpope»:

Αφήστε το σχόλιό σας