Το «Lost On You» της LP γνωρίζει αποθέωση στην Ελλάδα και η ίδια ευχαρίστησε το κοινό μέσω ενός video.

Η LP απολαμβάνει με το «Lost On You» την πρωτιά σε κάθε είδους κατάταξη στα μουσικά δρώμενα της Ελλάδας και δε θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενη γι’ αυτό.

Το νέο single της Laura Pergolizzi, όπως είναι ολόκληρο το πραγματικό της όνομα, βρίσκεται στη χώρα μας εδώ και περίπου ενάμιση μήνα και μέσα σε αυτό το σύντομο διάστημα έχει προλάβει να προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού.

Η ιδιαίτερη και ιδιόρρυθμη φωνή της LP, όπως και η εκκεντρική παρουσία της, κέντρισαν την προσοχή των ελλήνων ακροατών με αποτέλεσμα το «Lost On You» να παραμένει – ακόμα και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές – στα κορυφαία του iTunes, στο νούμερο ένα του Shazam αλλά και στην πρώτη θέση της λίστας στο ραδιοφωνικό airplay chart, τόσο στη διεθνή όσο και στη μικτή κατηγορία.

Με αφορμή την πρωτοφανή αυτή επιτυχία η LP βιντεοσκόπησε και έστειλε ένα μήνυμα προς το ελληνικό κοινό που την υποδέχτηκε με τόση θέρμη.

«Γεια σας! Τι κάνετε; Το όνομά μου είναι LP. Έχω ένα τραγούδι με τίτλο «Lost On You» και θέλω να σας ευχαριστήσω όλους. «Ευχαριστώ» (σ.σ. στα ελληνικά). Το ξέρω ότι δεν το λέω σωστά, αλλά ίσως όταν έρθω εκεί να με μάθετε.

Το «Lost On You» έχει φτάσει στο νούμερο ένα στο Shazam, στο iTunes, στο διεθνές airplay chart και στο επίσημο airplay chart στην Ελλάδα και αυτό είναι το καλύτερο. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη… «Ευχαριστώ». Ευχαριστώ, είστε φανταστικοί. Τα λέμε σύντομα!»

Δείτε το video που έστειλε η LP στο ελληνικό κοινό παρακάτω:

[fb_pe url=»https://www.facebook.com/CobaltMusic/videos/vb.134918089916395/1128978423843685/?type=2&theater» bottom=»30″]

Αφήστε το σχόλιό σας