Το «These Are My Friends» είναι ένα τραγούδι για όλους τους ανθρώπους που έχουμε γνωρίσει στις ζωές μας.

Οι «lovelytheband» κυκλοφορούν το απόλυτο χαρούμενο hit single με τίτλο «These Are My Friends», διάδοχο του επίσης πολύ επιτυχημένου «Broken».

To «These Are My Friends» ακολουθεί τη συνταγή όλων των τεράστιων επιτυχιών που έχουν σημαδέψει περασμένα καλοκαίρια, όπως τα massive hits από indie μπάντες σαν τους Foster The People, Empire Of The Sun και MGMT με πολύ άμεσους συναισθηματικούς στίχους που εξυμνούν τη φιλία:

Αυτοί είναι οι φίλοι μου – τους αγαπώ
Δεν τους ενδιαφέρει ποιος είσαι
Δεν τους ενδιαφέρει τι κάνεις
Αυτοί είναι οι φίλοι μου – τους αγαπώ

Ο τραγουδιστής Mitchy Collins των lovelytheband λέει σχετικά με το τραγούδι: «Αυτό είναι ένα τραγούδι για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είτε ήρθαν για καλό είτε για κακό, θέλω να τους αγκαλιάσω όλους.»

Το «Broken», εν τω μεταξύ, βρίσκεται σήμερα στο #1 στη λίστα των εναλλακτικών τραγουδιών του «Billboard», όπου και παραμένει στην κορυφή τις τελευταίες πέντε εβδομάδες. Αυτή είναι η μακρύτερη διάρκεια παραμονής στην κορυφή από οποιοδήποτε τραγούδι στη σχετική κατηγορία για φέτος.

Επίσης μετρά ήδη 15 εκατομμύρια streams στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής.

Με frontman τον Mitchy Collins (της indie pop μπάντας Oh Honey), κιθαρίστα τον Jordan Greenwald και ντράμερ τον ελληνικής καταγωγής Kosta Theodosis, οι lovelytheband ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί στο Hollywood το 2016.

 

Αφήστε το σχόλιό σας