Μια maxi συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου για να ξανα-ανακαλύψουμε την καριέρα των Bad Seeds

Στις 5η Μάη θα κυκλοφορήσει το «Lovely Creatures», μια συλλογή με το έργο των Nick Cave & The Bad Seeds από την αρχή του μέχρι σήμερα (πιο συγκεκριμένα μεταξύ 1984 και 2014). Τριάντα χρόνια μουσικής, ξεκινώντας από το ντεμπούτο τους «From Her To Eternity» μέχρι το «Push The Sky Away», περνώντας μέσα από τα μεγάλα κλασικά της μπάντας.

Μια γιγαντιαία συλλογή, που ακολουθεί βήμα προς βήμα τον Nick Cave, το ιδρυτικό μέλος Mick Harvey και τους υπόλοιπους Bad Seeds. Μαζί με το μουσικό μέρος, όπως είναι φυσικό, υπάρχουν επίσης και αδημοσίευτες φωτογραφίες και αναμνηστικά, όλα μαζί σε ένα βιβλίο που συνοδεύεται από δοκίμια και διάφορα κείμενα.

Αρχικά, το «Lovely Creatures» ήταν να κυκλοφορήσει το 2014, αλλά η κυκλοφορία αναβλήθηκε για να κάνει χώρο στο «Skeleton Tree».

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε τέσσερις διαφορετικές μορφές: διπλό CD (21 κομμάτια με booklet), τριπλό βινύλιο (21 κομμάτια με τριπλό gatefold), 3 CD και DVD deluxe (45 κομμάτια και 2 ώρες live υλικό και συνεντεύξεις, καθώς και ένα βιβλίο 48 σελίδων) και 3 CD και DVD deluxe με βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο (box set με ένα βιβλίο δοκιμίων, προσωπικές φωτογραφίες και αναμνηστικά).

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 ο Nick Cave & The Bad Seeds θα εμφανιστούν στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon στο Παλαιό Φάληρο. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας