Οι ωραιότερες μελωδίες αγάπης στην ιστορία του κινηματογράφου από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας.

Ένα ξεχωριστό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα αφιερωμένο στον έρωτα και την αγάπη θα μας χαρίσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας που θα βρίσκεται στην Ελλάδα στις 13 και 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Παλλάς».

Αξέχαστες μουσικές στιγμές, βγαλμένες από τις πιο διάσημες ιστορίες αγάπης της μεγάλης οθόνης, όπως τα «Love Story», «Ο  Πιανίστας», «Τιτανικός», «West Side Story», «Star Wars», «Όσα Παίρνει Ο Άνεμος», «Πέρα Από Την Αφρική» και πολλές άλλες θα γεμίσουν τις καρδιές μας με τα πιο όμορφα συναισθήματα.

Τη σημαντική αυτή ορχήστρα θα πλαισιώσει ένα χορευτικό θέαμα με  χορογραφίες της διακεκριμένης χορογράφου Άννας Αθανασιάδη εμπνευσμένες από τις  σκηνές αγάπης της μεγάλης οθόνης που όλοι λατρέψαμε. Το χορευτικό σχήμα αποτελείται από τους χορευτές Θοδωρή Γιαννόπουλο, Ιουλίτα Μωσαϊδου, Μυρτώ Σχοινοπλοκάκη και Κωνσταντίνο Φρίγγα.

Δυνατές σκηνές με αξεπέραστες μουσικές και τα σώματα των χορευτών να μας μεταδίδουν την ανατριχίλα μέσα από ένα παθιασμένο τανγκό, ένα ρομαντικό βαλς, μία σκηνή ζηλοτυπίας πάνω στη σκηνή του «Παλλάς», συνθέτουν έναν ύμνο στην αξεπέραστη αξία των αριστουργημάτων της κινηματογραφικής μουσικής  που δε θα αφήσει κανένα θεατή ασυγκίνητο.

Ας αφήσουμε τη μουσική να μας πλημμυρίσει και να νοιώσουμε την αγάπη σε όλο της το μέγεθος. Αγάπη για το ταίρι μας, αγάπη για την οικογένειά μας, αγάπη για τον καλό μας φίλο, αγάπη για τον διπλανό μας, αγάπη για την ζωή.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας είναι ειδικευμένη στα soundtrack.

Έχει ηχογραφήσει εκατοντάδες μουσικές συνθέσεις για ταινίες του Χόλυγουντ αλλά και του Ευρωπαϊκού και Ασιατικού κινηματογράφου.

Διευθύνει ο Friedemann Riehle. Συμμετέχουν οι σολίστ Sabina Olijve (τραγούδι ), Natalia Lisniak (βιολί) και Marcel Javorček (πιάνο).

Τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Παλλάς».

Αφήστε το σχόλιό σας